G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,51
CNY4,83
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,48
GR. ALTIN2.892,65
BTC2.043.741,79

İstanbul’a taşındılar, oğulları için yardım kampanyası başlattılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rabia ve Halil Sazak çifti, İslahiye’de yaşayan ve 22 ay önce dünyaya gelen oğulları İbrahim Sazak’a Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi konuldu. Bu durum üzerine şoförlük yapan baba Halil Sazak, mesleğini bırakarak ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Oğullarının tedavisini takip etmek için harekete geçen çift, doktor kontrolünde tedavi sürecini devam ettirmek için yardım kampanyası başlattı. Baba Halil Sazak, “Oğlumuz İbrahim’e SMA teşhisi konuldu. Oğlumuzun tedavi olabilmesi için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç var. 5 ay önce valiliğin izniyle yardım kampanyası başlattık. Ne yazık ki 5 ayda ihtiyaç duyduğumuz paranın sadece yüzde 20’sini toplayabildik” açıklamasında bulundu.

İlhan Temli ise yeğeni İbrahim için ‘İbrahim’e umut ol’ sloganıyla kıyma çekimi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında vatandaşlardan, İbrahim Sazak’a destek olmaları için kıyma çektirmeleri ve bağışta bulunmaları talep edildi. Kampanyanın ilk gününde vatandaşların ilgi gösterdiği ve 20 bin TL toplandığı, ayrıca 100 bin TL’nin de banka hesabına gönderildiği belirtildi. İlhan Temli, yeğeninin tedavisi için verdikleri çabaları anlatarak, “Yeğenim için kampanya başlattım. Kampanya kapsamında arkadaşımız Âdem Yücel’in desteğiyle kıyma makinemizi kurarak, insanların etini çekiyoruz. Kim gönlünde ne kopuyorsa bağışını yapıyor. Her gün gözlerimizin önünde eriyen İbrahim’in sağlığına kavuşması için herkesten destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Bu kampanyalarla İbrahim Sazak’a destek olmak isteyen herkes, yardımda bulunabileceği belirtildi.

Bu süreçte ailenin yaşadığı duygusal ve maddi zorluklar da göz önünde bulundurulduğunda, toplumda duyarlılık yaratmayı amaçlayan bu kampanyaların İbrahim Sazak’a umut olacağı düşünülüyor. SMA hastalığı nedeniyle tedavi masraflarının yüksek olması sebebiyle ailenin yardıma ihtiyacı bulunuyor. Kampanyalara destek vererek, İbrahim Sazak’ın tedavi sürecine katkı sağlayarak, ailenin bu zorlu süreci daha kolay atlatması amaçlanıyor. Bu tür kampanyaların sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiği ve toplumda farkındalık yarattığı da belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’a taşındılar, oğulları için yardım kampanyası başlattılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!