G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,33
GR. ALTIN2.881,07
BTC2.141.357,12

İstanbul Sahilleri Bayram Coşkusuna Sahne Oldu: Tatilciler Arkalarında Çöp Bıraktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde vatandaşlar sahillere akın etti. Gölgede piknik yapanlar ve deniz keyfi yapanlar, halk plajlarında kalabalık oluşturdu. Menekşe Plajı’nda özellikle yoğunluk dikkat çekti. Plaja toplu ulaşım ile de erişilebiliyor ve farklı ilçelerden gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Tatilcilerin sahil ve piknik alanlarını doldurmasının ardından geride çöp yığınları kaldı. Menekşe Plajı’nda özellikle bu durum dikkat çekti. Cankurtaranlar, sıcak havanın etkisiyle deniz kazalarına karşı hazır bir şekilde bekliyor ve güvenliği sağlıyor.

İstanbul’da Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını takip etmek isteyenler için sahillere dev ekranlar kuruluyor. Türkiye ve Portekiz maçı da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Ayrıca, Türkiye’nin milli maçlarını açık havada izlemek isteyen vatandaşlar için bu uygulama oldukça ilgi görüyor.

Büyükçekmece Plajı’nda denizin tadını çıkaran ziyaretçiler, hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi. Cankurtaranlar, denizde oluşabilecek kazalara karşı hızlı müdahale ediyor ve güvenliği sağlıyor. İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşlar, sahil keyfini doyasıya yaşamak için plajları tercih ediyor.

İl dışına çıkamadıkları için İstanbul’a gelen ziyaretçiler, sahil keyfini çıkaranlar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, denizin ve plaj hizmetlerinin keyfini çıkarırken, temizlik konusuna da dikkat çekildi. Belediye temizlik işleri çalışanları, çevre temizliği için özveriyle çalışıyor ve vatandaşları konuyla ilgili duyarlı olmaya davet ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Sahilleri Bayram Coşkusuna Sahne Oldu: Tatilciler Arkalarında Çöp Bıraktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!