G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

İstanbul Photo Awards sergisi 10 Haziran’da açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen uluslararası haber fotoğrafı yarışması İstanbul Photo Awards’un 10. yılının ilk sergisi, 10 Haziran’da fotoğraf tutkunlarıyla buluşacak. Bu yılki yarışmada ödül alan fotoğrafların sergilendiği etkinlik, 23 Haziran’a kadar Rami Kütüphanesi’nde ziyaret edilebilecek. Sergide ayrıca, dijital gösterim alanında 10 yıl boyunca ödül alan fotoğraflar da görülebilecek.

Ziyaretçiler, sergide İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından Türkiye’de yaşanan depreme, Meksika suç örgütlerinden Afganistan mülteci kamplarına, Nijerya’daki plastik kirliliğinden Sri Lanka’da çöplüğe dönen fillerin yaşam alanlarına, Japonya’daki dünya yüzme şampiyonasından Wimbledon tenis turnuvasına, Hindistan’daki ayrımcılıktan İspanya sularında hayatını kaybeden göçmenlere kadar geçtiğimiz yılın küresel olaylarını ele alan fotoğrafları inceleme fırsatı bulacak.

Serginin açılışı ve ödül töreni, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Bu etkinliğe uluslararası basın ve fotoğraf dünyasından önemli isimler de katılacak. Açılışı takip eden gün, jüri üyesi ve veteran foto muhabiri Yuri Kozyrev, sergi alanında fotoğrafçılarla özel bir söyleşi gerçekleştirecek. Yarışmada haber, spor, çevre, portre ve günlük yaşam kategorilerinde değerlendirilen tekil ve seri fotoğraflar arasından toplamda 32 fotoğrafçı ödül kazandı.

Bu yıl Turkcell’in iletişim sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya, Sony ödül sponsoru, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) yurt dışı etkinlik sponsoru, Türk Hava Yolları (THY) ise havayolu sponsoru olarak destek veriyor. Sergide ödül alan fotoğraflarla ilgili detaylı bilgilere “istanbulphotoawards.com” adresinden ulaşılabilecektir. ​​​​​​​

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Photo Awards sergisi 10 Haziran’da açılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!