G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,85
CNY4,80
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,83
GR. ALTIN2.821,42
BTC1.981.130,74

İstanbul Kadıköy’de Yaya ve Otobüs Şoförü Arasında Silecek Krizi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen olayda, bir yaya ile İETT otobüsü şoförü arasında yaşanan tartışma çevredekileri endişelendirdi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte sinirlerin gerildiği olayda, yaya otobüsün sileceklerini kırarak şoförü daha da öfkelendirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları sakinleştirmeye çalışırken çevredekiler duruma tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Devlet malına zarar veriyor, eşkıya bunlar.” şeklinde tepkisini dile getirdi. Polis ekipleri, çevredekileri sakinleştirmeye çalışırken olayın büyümemesi için çaba sarf etti.

Yaşanan olayın ardından şoförün ifadelerine başvuran polis ekipleri, detaylı bir şekilde olayı soruşturmaya başladı. Olaya karışan tarafların ifadeleri alınırken, güvenlik kameralarının da incelenmesi için çalışma başlatıldı.

İETT yetkilileri, olayla ilgili olarak kısa bir açıklama yaparak konuya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Yetkililer, yaşanan olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmediğini ifade ederken, soruşturmanın sonuçlandırılmasının ardından gerekli açıklamanın yapılacağını belirtti.

Kadıköy ilçesinde gerçekleşen olay, çevredeki vatandaşlar arasında tedirginlik yaratırken polis ekipleri olayın üzerine hemen giterek güvenlik önlemlerini artırdı. Yaşanan olayın ardından cadde üzerinde geniş çaplı bir inceleme başlatan polis ekipleri, delil toplama çalışmalarını sürdürdü.

Olayın taraflarının gözaltına alınıp alınmadığı ise henüz netlik kazanmazken, soruşturmanın detayları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yaşanan gerginlik, vatandaşları endişelendirirken polis ekipleri durumu kontrol altına almaya çalışıyor. Olayla ilgili detaylı bilgiye ise ilerleyen saatlerde ulaşabileceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Kadıköy’de Yaya ve Otobüs Şoförü Arasında Silecek Krizi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!