G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,10
CNY4,81
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,34
GR. ALTIN3.004,53
BTC2.320.763,29

İstanbul Barosu’nda Devir Teslim: Prof. Dr. Kaboğlu’ndan Şiddet ve Terörle Kararlılık Mesajı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda İstanbul Barosu’nun yeni başkanı olarak seçilen Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, görevini eski başkan Filiz Saraç’tan devraldı. Bu devir teslim töreninde Kaboğlu, yeni Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri de yönetimi üstlendi.

Törene, eski başkan Filiz Saraç’ın yanı sıra Genel Sekreter Burcu Öztoprak Alsulu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahar Güldaş, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Naipoğlu ile Bahar Ünlüer Öztürk de katıldı.

KABOĞLU: ŞİDDET VE TERÖRÜ KINIYORUZ

Kaboğlu, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin olarak da açıklamalarda bulundu. "Şiddetin ve terörün her türlüsünü kınıyoruz. Kolektif güvenlik hakkı temel bir ilkedir," ifadelerini kullanan Kaboğlu, "TUSAŞ Ankara tesislerine yapılan saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır diliyor; olayda yaralananlar için acil şifalar temenni ediyoruz. Bu saldırıda rehin alınanların sağlıklı bir şekilde serbest bırakılması için konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz," şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Barosu’nda Devir Teslim: Prof. Dr. Kaboğlu’ndan Şiddet ve Terörle Kararlılık Mesajı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!