G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.073,13

İsrail’in Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırılar: 4 ölü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail, 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze’deki saldırılarını sürdürmekte ve Nusayrat Mülteci Kampı’na yönelik gerçekleştirilen hava saldırısında 2’si çocuk ve 2’si kadın toplam 4 Filistinli hayatını kaybetti. Bu saldırı, İsrail’in Gazze’ye yönelik süregelen katliamlarına bir yenisini ekledi. İsrail ordusu tarafından hastaneler ve mülteci kamplarının bombalanması, sivillere karşı işlenen savaş suçlarına örnek teşkil etmektedir. İsrail’in saldırıları sonucunda 40 binden fazla masum insanın hayatını kaybettiği belirtilmektedir.

İsrail ordusu, Gazze’ye düzenlediği saldırıları azaltmak bir yana artırarak sürdürmekte ve son olarak Nusayrat Mülteci Kampı’na yönelik bombardıman gerçekleştirdi. Bu saldırıda 2’si çocuk ve 2’si kadın olmak üzere toplam 4 Filistinli yaşamını yitirirken, birçok kişi de yaralandı. Savaş uçağı tarafından Nusayrat Mülteci Kampı’nda bir evin hedef alınması sonucu çoğu çocuk olan yaralılara Gazze Şeridi’ndeki Aksa Şehitleri Hastanesi’nde sağlık personeli tarafından müdahale edildi.

İsrail’in 7 Ekim tarihinden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 715’i çocuk ve 11 bin 308’i kadın olmak üzere toplam 40 bin 939 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 94 bin 616 kişinin de yaralandığı belirtilmektedir. Bu saldırılar uluslararası toplumda büyük tepki çekerken, sivillere karşı işlenen bu insan hakları ihlallerinin sona erdirilmesi için uluslararası toplumun harekete geçmesi çağrısı yapılmaktadır.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının devam etmesi, bölgedeki insani krizi derinleştirmekte ve birçok masum insanın yaşamını yitirmesine neden olmaktadır. Uluslararası toplumun, İsrail’in sivillere karşı işlediği insan hakları ihlallerine karşı sessiz kalmaması ve gerekli adımları atarak bu saldırıların son bulmasını sağlaması gerekmektedir. Filistinli sivillerin yaşadığı acı ve zulmün sona erdirilmesi için uluslararası toplumun birlik olması ve İsrail’e karşı gerekli adımları atması hayati önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Nusayrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırılar: 4 ölü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!