G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Hava Saldırılarında 5 Ölü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistin Resmi Haber Ajansı, Gazze’nin kuzey ve orta kesimlerine İsrail tarafından düzenlenen hava saldırılarında 1’i çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiğini ve en az 10 Filistinlinin yaralandığını raporladı. İsrail’in uzun süredir devam eden abluka altındaki Filistin topraklarına yönelik saldırıları her geçen gün artıyor. Son olarak, Gazze’nin kuzey ve orta bölgelerinde gerçekleştirilen saldırılarda birçok masum insanın zarar gördüğü belirtildi.

Filistin Resmi Haber Ajansı WAFA’ya göre, İsrail’in hedef aldığı En-Nasr semtinde bulunan bir apartman dairesindeki füze saldırısında bir kız çocuğunun hayatını kaybettiği ve birçok vatandaşın yaralandığı bildirildi. Ayrıca, Gazze Şeridi’ndeki Bureyc Mülteci Kampı’na düzenlenen hava saldırısında 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 kişinin yaralandığı haberleri de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yaralılar, El Avde Hastanesi’ne kaldırıldı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana düzenlediği saldırılarda ölü sayısının 40 bin 878’ye, yaralı sayısının ise 94 bin 454’e yükseldiği belirtildi. İsrail askerlerinin her gün farklı bölgelerde gerçekleştirdiği acımasız saldırılar, bölgedeki insanların yaşamını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Gazze Şeridi’nde yaşanan bu trajik olaylar uluslararası toplumun dikkatini çekerken, bölgedeki çocuklar ve masum insanlar için endişeler de artıyor.

Filistin halkı, uzun yıllardır süren işgal altındaki yaşamlarına son verilmesi ve barışçıl bir çözüm bulunması taleplerini yinelemeye devam ediyor. Ancak, İsrail’in süregelen saldırıları ve ablukası, bölgedeki insanların güvenliğini ve yaşam standartlarını tehdit etmeye devam ediyor. Uluslararası toplumun bu duruma dikkat çekmesi ve gerekli adımları atması beklenirken, Filistin halkının yaşadığı zorluklar ve acılar da her geçen gün artmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Hava Saldırılarında 5 Ölü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!