G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.419,36

İsrail’in Gazze Şeridi’nde 26 Filistinli hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze Şeridi’nde sabahtan beri devam eden saldırılarında 26 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, Gazze’den gelen yeni detaylar, saldırıların giderek arttığını ortaya koyuyor. Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi Sözcüsü Mahmud Basal, yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyinden güneyine kadar çeşitli bölgelerde saldırılarını sürdürdüğünü belirtti. Basal’a göre, Gazze’nin kuzeyinde, orta kesiminde, Deyr el-Belah, Beric Mülteci Kampı, Han Yunus ve Refah kentinde yaşanan saldırılarda toplam 26 kişi, aralarında çocukların da bulunduğu Filistinlinin hayatını kaybetti.

Sivil Savunma İdaresi Sözcüsü Mahmud Basal, saldırıların devam ettiğini ve Gazze’de yaşanan can kaybının artışın sürdüğünü belirtti. İsrail’in Pazartesi günü başlayan saldırıları, Salı günü de devam etti ve Gazze’de özellikle kuzeyden güneye doğru yayılarak etkili oldu. Deyr el-Belah ve Beric Mülteci Kampı gibi bölgelerde yaşanan saldırılarda birçok Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Bu saldırılar sonucunda toplamda 26 kişi hayatını kaybederken, Filistin halkı büyük bir acı ve hüzünle karşı karşıya kaldı.

Gazze’deki durumla ilgili detaylar, İsrail’in sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarının arttığını gösteriyor. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının artması, bölgede insani krizi derinleştiriyor. Gazze’deki sivil halk, artan şiddet ve saldırılar karşısında büyük bir endişe ve korku içinde. Birçok çocuk, kadın ve yaşlı insan, İsrail’in saldırıları sonucunda hayatını kaybederken, yüzlercesi de yaralandı. Sivil toplum kuruluşları, uluslararası camiadan Gazze’deki duruma müdahale çağrılarını yükseltirken, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları ise devam ediyor.

Gazze Şeridi’nde yaşanan son saldırılar, Filistin halkının yaşadığı zorlukları bir kez daha ortaya koydu. İsrail’in Gazze’ye yönelik abluka ve saldırıları, bölgedeki insani krizi derinleştirirken, uluslararası camiadan da tepkiler yükseliyor. Gazze’deki sivil savunma ekipleri ve sağlık çalışanları, canla başla çalışarak yaralılara yardım etmeye çalışırken, İsrail’in devam eden saldırıları, bölgedeki insanların yaşamını derinden etkiliyor. Filistin halkı, uluslararası toplumdan Gazze’deki zulme son verilmesi için acil bir şekilde harekete geçmesini bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Gazze Şeridi’nde 26 Filistinli hayatını kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!