G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

İsrail’in Batı Şeria’da Filistinlilere Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Batı Şeria’da yaptığı saldırı sonucunda 1 kişi öldü ve 2 kişi yaralandı. Saldırılar devam ederken, Filistin resmi haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail askerleri Eriha şehri ve çevresinde birçok bölgeye baskın düzenledi. Bu baskınlar sırasında 44 yaşındaki üç çocuk babası Şadi İsa Celayta, İsrail güçlerinin ateşiyle hayatını kaybetti ve göğsünden yaralanan bir kişinin durumu ciddi. 7 Ekim 2023’ten bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te, İsrail askerlerinin ve yasa dışı yerleşimcilerin saldırılarında 486 Filistinli hayatını kaybetti. Aynı tarihten beri Gazze’ye saldırılar devam ederken, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılar artış gösteriyor.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken, Batı Şeria’da Filistinlilerin yaşadığı bölgelere baskınlar düzenliyor. Eriha şehri ve çevresindeki bölgelere yapılan baskınlar sırasında yaşanan olaylarda, bir kişi hayatını kaybetti ve iki kişi yaralandı. İsrail ordusu, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarını sürdürürken, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırılar da artıyor.

İsrail askerlerinin Batı Şeria’nın Eriha şehri ve çevresinde düzenlediği baskınlar sonucunda Şadi İsa Celayta adlı 44 yaşındaki bir baba hayatını kaybetti. Ayrıca baskınlar sırasında yaralanan bir kişinin durumu ciddi. Bu saldırılar, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te 486 Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Aynı tarihten beri Gazze’ye yapılan saldırılar devam ederken, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere karşı baskınlar artarak devam ediyor.

İsrail’in Batı Şeria’da Filistinlilerin yaşadığı bölgelere gerçekleştirdiği baskınlar sonucunda bir kişi öldü ve iki kişi yaralandı. Eriha şehri ve çevresindeki bölgelere yapılan baskınlar sırasında Şadi İsa Celayta isimli 44 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti. Ayrıca, göğsünden yaralanan bir kişinin durumu ciddi. 7 Ekim 2023’ten bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te gerçekleştirilen saldırılarda 486 Filistinli öldü. Bu tarihten itibaren Gazze’ye yapılan saldırılar devam ederken, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik baskınlar arttı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Batı Şeria’da Filistinlilere Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!