G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.499,41

İsrail saldırısında ölen bebeğe son kez bakan baba yürekleri dağladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ediyor ve 300 gün geride kalmış durumda. Bu saldırılar neticesinde 39 bin 550 kişi hayatını kaybetmişken, İsrail özellikle kadın ve çocuklara saldırmaya devam ediyor. Ölen çocuk sayısı her geçen gün artarken, geçtiğimiz günlerde bir baba, İsrail’in saldırısında kafası kopan bebeğini kucağında taşıyarak yürekleri dağlamıştı. Bu acı tabloya bir yenisi eklendi ve İsrail, Bureyc Mülteci Kampı’nı vurdu.

Bureyc Mülteci Kampı’na düzenlenen saldırıda El-Daye ailesinden birçok kişinin öldüğü ya da yaralandığı bildirildi. Bu saldırı, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde gerçekleşti. Saldırı sonrası yaşamını yitiren Filistinli bir anne ve bebeğin naaşları Deyr Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi’ne getirildi. Burada babası, İsrail’in katlettiği bebeğine son kez sarılarak vedalaştı.

İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze’de yaşanan acıların sonu gelmiyor. Özellikle masum kadın ve çocuklar hedef alınarak binlerce insan hayatını kaybetmiş durumda. İsrail’in bu saldırılarına bir son verilmesi için uluslararası toplumdan da sesler yükseliyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir somut adım atılmadığı için ölü sayısı her geçen gün artıyor ve acı daha büyük boyutlara ulaşıyor.

Bureyc Mülteci Kampı’na yapılan saldırıda görülen manzara ise insanlığa sığmayacak kadar acı dolu. İsrail’in bu tür saldırılarına son verilmesi ve masum insanların hayatlarının korunması için uluslararası camianın bir araya gelerek harekete geçmesi bekleniyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir somut adım atılmadığı için Gazze halkı her geçen gün yeni bir acıyla karşılaşmaya devam ediyor.

Sonuç olarak, İsrail’in Bureyc Mülteci Kampı’na yönelik düzenlediği saldırıda El-Daye ailesinden ölü ve yaralıların olduğu bildirilirken, yaşanan acı tablo insanlık adına düşündürücü bir durum oluşturuyor. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve masum insanların hayatlarını kaybetmesi, uluslararası camiadan tepki çekerken, çözüm bulunamadığı sürece acı dolu günler devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail saldırısında ölen bebeğe son kez bakan baba yürekleri dağladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!