G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.247.856,63

İsrail, Lübnan’a Saldırılarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Lübnan’a saldırılarını sürdürmekte ve “Saldırıya uğrayan hedefler arasında, Hizbullah’a ait fırlatma rampaları, Beyrut bölgesinde bulunan stratejik silahlar, silah üretim tesisleri ve diğer askeri altyapı” olduğunu açıkladı. Gazze’deki saldırıların ardından Lübnan’a yönelen İsrail ordusu, başkenti Beyrut dahil olmak üzere farklı noktalarda 140’tan fazla hedefi vurdu. İsrail ordusu, Beyrut’un güneyine yönelik hava saldırılarını sürdürüyor ve bölgeden duman yükseldiği belirtiliyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri, Lübnan topraklarında Hizbullah hedeflerine saldırmayı sürdüğünü belirtiyor. Gece saatlerinden itibaren örgütün 140’tan fazla hedefine saldırı düzenlendi ve bu hedefler arasında fırlatma rampaları, stratejik silahlar, silah üretim tesisleri ve diğer askeri altyapılar yer alıyor. Ordu, Hizbullah’ın Lübnan’daki askeri kabiliyetine ve altyapısına yönelik saldırılarını devam ettiriyor.

İsrail ordusunun Lübnan’a yönelik saldırılarında masum sivillerin de hedef alındığı belirtiliyor. Gece boyunca süren saldırılarda 140’tan fazla hedef vurulduğu açıklanırken, Beyrut’un güneyine yönelik hava saldırılarının devam ettiği ifade ediliyor. İsrail ordusu, Hizbullah’a ait fırlatma rampaları ve silah üretim tesisleri gibi stratejik noktalara saldırılar düzenlemeye devam ediyor.

İsrail ordusunun Lübnan’a yönelik saldırılarının devam ettiği ve Hizbullah’a ait hedeflere karşı operasyonlarını sürdürdüğü bildiriliyor. Hizbullah’ın Lübnan’daki askeri altyapısına yönelik saldırıların gece boyunca devam ettiği belirtiliyor. İsrail Savunma Kuvvetleri, Hizbullah’ın Lübnan’daki silah üretim tesislerine ve askeri altyapısına karşı saldırılarını artırarak devam ettiriyor.

İsrail ordusunun Lübnan’a yönelik saldırılarıyla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan haberde, Lübnan’ın Lübnan’da bulunan Hizbullah hedeflerine karşı operasyonlarını sürdürdüğü ve gece boyunca birçok hedefi vurduğu ifade ediliyor. Saldırılarda Hizbullah’a ait fırlatma rampaları, stratejik silahlar ve askeri altyapılar hedef alınıyor. Ordu, Hizbullah’ın Lübnan’daki askeri kabiliyetine ve altyapısına karşı saldırılarını sürdürüyor.

Öznur Kaya – Editör

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail, Lübnan’a Saldırılarına Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!