G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,88
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.087,99
Petrol78,19
GR. ALTIN2.927,62
BTC2.119.868,42

İsrail işgalindeki Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldırı: Zulüm devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail askerleri, Filistin topraklarını bir yıldır işgal ederek sivillerin yaşamlarını zorlaştırmaktadır. Özellikle Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılar, müslüman Filistinlilerin ibadetlerini engellemekte ve yaşamlarını zorlaştırmaktadır. İsrail askerleri, cuma namazı için gelen Filistinlilere saldırıp ibadet alanından uzaklaştırmaktadır. Bazı gençler ise namaz kılmak için kaldırımlara yönelmektedir.

İsrail’in zalimce davranışları devam etmekte ve Filistinlileri hedef almaktadır. Gazetecilere dahi müdahale eden İsrail askerleri, TRT ekibine saldırarak muhabirin kolundan sertçe tutup pasaport kontrolü yapmıştır. Bu durum, medya mensuplarının da özgürlüğünü tehdit etmektedir. Her cuma namaz için gelen Filistinlilere baskı uygulanmakta ve ibadet etmelerine engel olunmaktadır.

Filistinliler, Mescid-i Aksa’ya gitmek istediklerinde İsrail askerlerinin saldırısına maruz kalmaktadır. Bu saldırılar sırasında Filistinliler tekbir getirerek tepki göstermekte ve ibadetlerine devam etmeye çalışmaktadır. İsrail güçleri, cuma namazını kılmak isteyen Filistinlileri engellemekte ve hatta taciz etmektedir. Bu durum, mazlum Filistin halkının ibadet özgürlüğünü gasp etmektedir.

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırgan tavrı ve Mescid-i Aksa’ya yapılan müdahaleler uluslararası toplum tarafından da kınanmaktadır. İsrail’in Filistinlilere yönelik zulmü devam etmekte ve her geçen gün artmaktadır. Bu durum, bölgedeki barış ve istikrarı tehdit etmektedir.

Sonuç olarak, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik işgali ve Filistinlilere yönelik saldırgan tutumu endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Uluslararası toplumun bu duruma müdahale etmesi ve Filistin halkının haklarına sahip çıkması gerekmektedir. İsrail’in Filistinlilerin ibadet özgürlüğünü kısıtlaması ve saldırgan tutumu artık son bulmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail işgalindeki Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldırı: Zulüm devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!