G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,20
CNY4,88
GBP45,93
EURO/USD1,12
BIST9.829,19
Petrol70,91
GR. ALTIN2.937,29
BTC2.227.088,90

İsrail, ABD’den 8,7 Milyar Dolarlık Askeri Yardım Alıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail, ABD’den 8,7 milyar dolarlık askeri yardım paketi alacağını duyurdu. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken ABD’nin askeri yardımlarını sürdürdüğü biliniyor. İsrail Savunma Bakanlığı, Savunma Bakanlığı Genel Müdürü Eyal Zamir’in Washington’da, Tel Aviv’in 8,7 milyar dolar değerindeki Amerikan savaş yardım paketini alacağını açıkladı. Bu yardım paketi, 3,5 milyar dolarlık savaş malzemeleri ve 5,2 milyar dolarlık hava savunma sistemlerini içeriyor. Anlaşmaya göre, bu miktar ve ekipmanlar yakın bir zamanda teslim edilecek.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, ABD’nin İsrail’e 8,7 milyar dolarlık askeri yardım paketi sağlayacağı açıklandı. İsrail Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Savunma Bakanlığı Genel Müdürü Eyal Zamir bugün Washington’da Amerikan yardım paketini almak üzere anlaşma imzaladı. Bu yardım paketi, 3,5 milyar dolarlık savaş malzemeleri alımını ve 5,2 milyar dolarlık hava savunma sistemlerini finanse etmeyi içeriyor. Anlaşmaya göre, yardımın ve ekipmanların yakın bir zamanda teslim edileceği belirtiliyor.

Bu gelişmeler, İsrail ve ABD arasındaki askeri işbirliğinin devam ettiğini gösteriyor. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının sürdüğü bir zamanda bu yardım paketinin duyurulması, bölgedeki gerilimi artırabilir. İsrail’in yeni hava savunma sistemleriyle güçlenmesi, bölgedeki askeri dengeleri değiştirebilir. Bu yardım paketi, zaten gerilimli olan Ortadoğu bölgesindeki durumu daha da karmaşık hale getirebilir.

İsrail Savunma Bakanlığı, ABD’den 8,7 milyar dolarlık askeri yardım paketi alacağını duyurdu. Yardım paketi, 3,5 milyar dolarlık savaş malzemeleri ve 5,2 milyar dolarlık hava savunma sistemlerini içeriyor. Anlaşmaya göre, bu miktar ve ekipmanlar yakın bir zamanda teslim edilecek. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken bu yardım paketinin duyurulması, bölgedeki gerilimi artırabilir ve askeri dengeleri değiştirebilir. Bu gelişmeler, bölgedeki durumu daha da karmaşık hale getirebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail, ABD’den 8,7 Milyar Dolarlık Askeri Yardım Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!