G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.922,75
BTC2.096.801,23

İsmailağa Cemaati’nin Lideri Hasan Kılıç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmailağa Cemaati’nin 94 yaşındaki lideri Hasan Kılıç, hastaneye kaldırıldığı gün hayata veda etti. Kılıç’ın ölümü resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Cenaze namazı ise bugün Fatih Camii’nde kılınacak ve Sakızağacı Şehitliği’nde defnedilecek. İsmailağa Cemaati, fanilerin başı sağolsun mesajıyla Hasan Kılıç’ı rahmetle andı.

Kılıç, Trabzon’un Çaykara ilçesinde 1930’da doğdu ve Trabzonlu bir aileden gelmektedir. Çocukluğunu annesiyle geçiren ve genç yaşta hafız olan Kılıç, eğitimine devam ederken Bursa’da da zaman geçirdi. Mahmud Efendi’nin yanında ders alarak İsmailağa Cemaati’nde talebe yetiştirmeye başladı. 2022 yılında cemaatin lideri oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un 31 Mart öncesi Hasan Kılıç’ı ziyaret ettiği biliniyor. Kılıç, Türkçe ve Arapça olmak üzere birçok eser kaleme almıştır. Cenaze namazına katılacakların düzenli ve saygılı bir şekilde hareket etmeleri önemle vurgulanmıştır.

Son olarak, Hasan Kılıç’ın ölümüyle ilgili taziye mesajları sosyal medyada paylaşılmıştır. Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik gibi isimler, Hasan Kılıç’a rahmet dilerek ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilemişlerdir. Hasan Kılıç’ın vefatı, İsmailağa Cemaati ve sevenleri için büyük bir kayıp olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsmailağa Cemaati’nin Lideri Hasan Kılıç Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!