G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,53
CNY4,84
GBP44,99
EURO/USD1,09
BIST9.128,49
Petrol77,53
GR. ALTIN2.876,14
BTC2.097.288,90

İntihar mı ettirdi, cinayet mi işledi? Kanlı olayın detayları ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Mut ilçesinde yaşanan olayda, Kelceköy Mahallesi Sarıtaş mevkisinde Mustafa Ak ve Hasan Yahşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Saat 02.30 sıralarında başlayan tartışma sonucunda Mustafa Ak, yanındaki tabancayla Hasan Yahşi’ye ateş etti. Ardından, Ak 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak olayı bildirdi. Güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibi, Yahşi’nin yaşamını kaybettiğini belirledi.

Mustafa Ak, arkadaşını vurduktan sonra olay yerinin yaklaşık 100 metre uzağında başından vurulmuş halde bulundu. Ak, intihara kalkıştığı düşünülerek Mut Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve buradan Mersin’e sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen Ak da yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir. Şu an için taraflar arasındaki tartışmanın sebebi ve detayları hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır. Güvenlik güçleri ve adli makamlar, olayın tüm yönlerini incelemekte ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için çalışmalarına devam etmektedir. Olayın detaylarına ve soruşturmanın ilerleyişine dair güncel bilgiler, yetkililer tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İntihar mı ettirdi, cinayet mi işledi? Kanlı olayın detayları ortaya çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!