G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

İntihar eden adamın geçmişi dehşete düşürdü: İkisi de aynı tabancayla öldürüldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Beyoğlu Nusretiye Camisi içerisinde yaşanan olay hakkında detaylar paylaşıldı. Saat 10.40 sıralarında, 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay (35) isimli bir kişinin ruhsatsız tabancayla intihar ettiği belirtildi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Falay’ın 15-25 Mart tarihleri arasında cezaevinden izinli olarak çıktığı tespit edildi.

Valilik açıklamasında, olayın gelişimine dair şu detaylara yer verildi: Falay’ın evine yapılan incelemede, annesi Hüsna Falay (59) ve kız kardeşi İrem Falay (22) isimli iki kadının cesetleri bulundu. İntiharın gerçekleştiği yerde ve evde bulunan boş kovanlardan yola çıkarak yapılan ön incelemede, aynı silahın iki kadının öldürülmesinde de kullanıldığı belirlendi. Kriminal inceleme sürecinin tamamlanmasının ardından, 7.65 çapındaki tabancanın kullanım şekli ve detayları netlik kazanacak. Şu an için olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Bu üzücü olayla ilgili yapılan açıklamanın ardından, kamuoyu tarafından merakla takip edilmeye devam edilmektedir. Konunun detayları ve etkileri henüz netlik kazanmamış olsa da, yetkililerin yürüttüğü tahkikatın sonuçları önemli olacaktır. Olayda hayatını kaybeden Uğur Falay, annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay’ın yaşamlarıyla ilgili ortaya çıkacak her türlü ayrıntı, duygunun derinleşmesine ve toplumsal bir refleks oluşturmasına sebep olabilir.

AA’nın aktardığı bilgilere göre, Beyoğlu Nusretiye Camisi içerisinde meydana gelen bu üzücü olayın detayları, ilerleyen günlerde daha net şekilde ortaya çıkacaktır. Kamuoyunun olaya dair duyarlılığı ve yetkililerin titiz çalışmaları, gerçeğin aydınlatılması adına önemli bir rol oynayacaktır. Bu gibi travmatik durumların tekrar yaşanmaması ve benzer acıların önlenmesi adına, olayın tüm yönleriyle incelenmesi ve gereken önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır. Herkesi etkileyen bu tür olaylar karşısında toplumsal dayanışmanın ve duyarlılığın artması, sosyal sorumluluğun önemini bir kez daha vurgulamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İntihar eden adamın geçmişi dehşete düşürdü: İkisi de aynı tabancayla öldürüldü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!