G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

İngiltere ve Danimarka Son 16’ya Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO 2024 C Grubu maçında İngiltere ile Slovenya arasında oynanan maç 0-0 berabere sonuçlandı. Mücadele, Almanya’nın ev sahipliğinde Köln kentinde bulunan Cologne Stadyumu’nda gerçekleşti. Fransız hakem Clement Turpin’in yönettiği maçın ilk yarısında her iki takım da gol bulamadı ve devre arasına 0-0’lık skorla girildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve maç berabere sona erdi.

İngiltere, maç sonucunda C Grubu’nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Slovenya ise 3 beraberlikle grup üçüncüsü olarak turnuvada yoluna devam etti. Slovenya, 3 maçta sadece 3 puan almasına rağmen en iyi üçüncüler arasına girerek tur atladı. Ancak, Slovenya’nın Avrupa şampiyonalarındaki galibiyetinin olmadığı da belirtildi.

Danimarka ile Sırbistan arasında oynanan diğer maç ise 0-0 berabere sonuçlandı. Mücadele, Münih’te bulunan Allianz Arena’da Fransız hakem François Letexier’in yönetiminde oynandı. Karşılıklı ataklara rağmen her iki takımın da gol bulamadığı maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda da gol olmayınca maçın sonucu değişmedi.

Danimarka, bu sonucun ardından grup ikincisi olarak son 16 turuna kaldı. Ancak Sırbistan ise aldığı 2 puanla grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti. EURO 2024 C Grubu’ndaki maç sonuçları ve sıralamalar neticesinde İngiltere ve Danimarka tur atlayan takımlar olurken, Slovenya ve Sırbistan ise bir sonraki aşamaya çıkamadı.

Bugünün programında E Grubu’nda Slovakya ile Romanya ve Ukrayna ile Belçika maçları, F Grubu’nda ise Çekya ile Türkiye ve Gürcistan ile Portekiz maçları yer alacak. Bu maçlar, EURO 2024’ün heyecanını devam ettirecek ve takımlar için grup aşamasında önemli bir yere sahip olacak. EURO 2024’te yaşanan maçların ardından gözler, turnuvanın ilerleyen aşamalarına çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngiltere ve Danimarka Son 16’ya Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!