G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

İngiltere Kralı 3. Charles’a Gelen Destek Mektuplarından Duygu Dolu Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde kanser teşhisi konulan İngiltere Kralı 3. Charles, kendisine gelen destek mektuplarını okurken duygu dolu anlar yaşadı. Kralın kanser olduğu ve tedavi sürecinde olduğu geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Tedavi görmekte olan Kral’a binlerce destek mektubu ulaştı. Dünyanın dört bir yanından gelen mesajlardan birkaçını okuyabilen Kral, bu destek kartları karşısında duygulanarak gözyaşlarını tutamadığını ifade etti.

Gelen destek mektuplarının bazılarında esprili notlar yer alırken, kimin tarafından gönderildiği belirsiz olan kartlarda ise Kral’a geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları bulunmaktaydı. Bazı destek kartlarında yer alan “Pozitif kal, aile en önemlisidir”, “Umarım kısa zamanda iyileşirsin” gibi içten sözler Kralı duygulandırdı. Kral 3. Charles, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile yaptığı görüşmede aldığı destek mesajları hakkında “İnanılmaz mesajlar aldım. Çoğunda gözyaşlarımı tutamadım.” şeklinde konuştu.

Kraliyet ailesinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kral’a kanser teşhisi konulmasının ardından tüm dünyadan gelen destek mesajlarına vurgu yapıldı. Majestelerinin, kanserle mücadele eden herkesin böyle nazik ve cesaretlendirici mesajların önemini bildiği belirtildi. Kralın duygusal anlar yaşadığı mektuplar, destekleyenlerin Kral’a verdiği güç ve moralin bir göstergesi olarak yorumlandı.

Kral 3. Charles’ın kanser tedavisi devam ederken aldığı destek mesajları, hem onun moralini yükseltmeye hem de hayranlarının sevgi ve desteğini göstermeye devam ediyor. Kralın hastalığını aşması ve sağlığına kavuşması için tüm destekleyenlerin duaları ve iyi dilekleri kendisine umut ve güç veriyor. Kralın duygu dolu anları, gelen destek mesajlarının ne kadar değerli ve etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngiltere Kralı 3. Charles’a Gelen Destek Mektuplarından Duygu Dolu Anlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!