G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.131.956,09

İngilizce Öğretmeni Eşini Silahla Vurdu – Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un 19 Mayıs Mahallesi’ndeki Hürriyet Sokak’ta meydana gelen olayda, Adem Ç. (48) ile eşi Saadet Ç. (43) arasında gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Adem Ç, silahını çekerek eşi Saadet Ç’yi vurdu. Olay sonrasında çevredekilerin ihbarıyla sağlık ekipleri ve polis olay yerine yönlendirildi. Saadet Ç’nin sağlık durumunun ağır olduğu belirlendi ve kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybettiği tespit edildi. Saadet Ç’nin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Adem Ç., olay yerinde gözaltına alındı. Polis ekipleri, Adem Ç’nin daha önce işlem gördüğü “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavemet” gibi suçlardan 19 kaydının olduğunu belirledi. Adem Ç., polis işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adem Ç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saadet Ç’nin öğretmenlik yaptığı ortaokulda tanınan biri olduğu ve iki çocuk annesi olduğu öğrenildi. Saadet Ç’nin cenazesinin ise yakın zamanda Samsun’da defnedileceği açıklandı.

Olaya ilişkin detaylar, Samsun’da yerel ve ulusal medya kaynakları tarafından yayınlandı. Haberin kaynağı, Anadolu Ajansı ve Demirören Haber Ajansı olarak belirtilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İngilizce Öğretmeni Eşini Silahla Vurdu – Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!