G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,83
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.869,84
BTC2.083.910,73

İnegöl’de Otomobil Ters Döndü! Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Bursa’nın İnegöl ilçesinde Alanyurt Yolu üzerinde meydana gelen kaza, bir aileye acı bir olay yaşattı. Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halinde olan Ersel Y. (55) isimli sürücü, 16 KHH 20 plakalı otomobiliyle seyrederken aracın kontrolünü kaybetti. Otomobil refüjdeki tellere çarptıktan sonra takla atarak yan yattı ve yaklaşık 20 metre sürüklendi. Bu korkunç kazada sürücü Ersel Y ile eşi Gülcan Y. (51) yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, hemen İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın ardından polis ekipleri hemen olay yerine gelerek soruşturma başlattı. Kazanın nedenleri ve detayları hakkında araştırmalar devam ederken, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği belirlenmeye çalışılıyor. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme yaparak sorumluları belirlemek ve gereken önlemleri almak için yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Kazaya tanık olanların ifadelerine başvurulurken, araçtaki tüm teknik detaylar incelenmeye alındı. Herhangi bir teknik arızanın veya dikkatsizlik sonucu meydana geldiği düşünülen kaza ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için olayın tüm detayları titizlikle inceleniyor.

Yaralıların durumu ise şu anda hastanede tedavi altında. Doktorların yaralılar için gerekli müdahaleleri yapması için ellerinden geleni yapıyorlar. Kazada yaralanan Ersel Y. ve eşi Gülcan Y’nin sağlık durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında trafikte oluşan yoğunluk ise polisin kontrolü altında. Ekipler, kaza nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan polis ekipleri, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor. Kazayla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Otomobil Ters Döndü! Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!