G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

İnegöl’de Barışma Girişimi Kanlı Bitti: Husumetlisini Vurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, Remzi U. adlı genç bir adam, uzun süredir husumet içinde olduğu Sercan A. ile barışmak amacıyla çiftliğine gitti. Ancak buluşma anında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Remzi U., Sercan A. ve arkadaşlarına pompalı tüfekle ateş etti. Sercan A. da karşılık vererek Remzi U. ve iki arkadaşına ateş açtı. Yaşanan çatışmada Remzi U. ve arkadaşları yaralandı.

Yaralanan Remzi U. ve arkadaşları kaçmaya çalışırken araçları çamura saplandı. Bunun üzerine taksi çağırarak İnegöl Devlet Hastanesine gittiler. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmuyor. Olayın tanığı tarafından cep telefonu ile kaydedilen çatışma anı, polisin elinde bulunuyor.

Gözaltına alınan Sercan A., polise verdiği ifadesinde, aralarında daha önceden var olan husumet sebebiyle çıkan tartışmada kendisini savunmak amacıyla ateş ettiğini belirtti. Sercan A., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan 3 kişinin ise tedavileri halen devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Barışma Girişimi Kanlı Bitti: Husumetlisini Vurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!