G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

İmamoğlu, İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe İnşaatını Başlattı: İstanbul’un Su İhtiyacına Büyük Çözüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe İnşaatı temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada İstanbul’un su ihtiyacını karşılamak önemli bir mesele olduğunu belirtti. İklim krizinin şehre olan etkisinin altını çizen İmamoğlu, su temini ile ilgili projelerin çok daha önem arz ettiğini vurguladı. İstanbul’un su seviyesinin geçen yıl itibariyle 22 yılın en düşük seviyelerine düştüğünü hatırlatan İmamoğlu, iklim krizi ve su meselesinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

İmamoğlu, İstanbul halkının kendilerine görev verdiğini ve bu görevin hakkını vereceklerini belirtti. Şehrin sorunlarını çözmek ve geleceğini çocuklar ve gençler için en iyi şekilde hazırlamak istediklerini ifade eden İmamoğlu, seferberlik anlayışıyla şehri yönetmenin önemine değindi. İstanbulluların desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren İmamoğlu, bu sorumluluğun farkında olduklarını söyledi.

İmamoğlu, temel atacakları İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademesi’nin önemine dikkat çekti. Tesisin devreye girdiği anda mevcut kapasitenin yüzde 50 oranında artırılacağını ve daha küçük bir yatırımla kapasitenin bir kat daha artabileceğini belirten İmamoğlu, suyun daha verimli bir şekilde dağıtılması için çalışacaklarını ifade etti. Kesintisiz ve hijyenik suya daha rahat bir erişim sağlayacaklarını belirten İmamoğlu, tesisin tamamlanmasıyla su dağıtım süreçlerini daha etkin hale getireceklerini söyledi.

İmamoğlu’nun konuşmasının ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene belediye yetkilileri ve projenin yüklenici firmasının temsilcileri de katıldı. İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe İnşaatı’nın tamamlanmasıyla İstanbul’un su ihtiyacının daha verimli ve etkin bir şekilde karşılanması hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu, İSKİ Cumhuriyet İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe İnşaatını Başlattı: İstanbul’un Su İhtiyacına Büyük Çözüm

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!