G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

İmamoğlu: İBB 5 Yılda 1019 Kez Denetlendi! Sonuç Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2019 yılları arasındaki 147 defa denetlendiğini fakat CHP’nin yönetiminde olduğu 5 yıllık süreçte toplamda 1019 kere incelemeye tabii tutulduğunu açıkladı.

Yapılan denetimlerden, olumsuz hiçbir sonucun çıkmadığını belirten İmamoğlu, “2014-2019 arası İBB tüm kurumlarıyla sadece 147 kere denetlendi. Bizim dönemki inceleme soruşturma ve teftiş sayısı tam 1019. Sonuç; hiçbir soruşturmadan bir şey çıkmadı.” İfadelerini kullandı.

İmamoğlu, şeffaf ve dürüst bir yönetim sergilediklerini ifade ederken, “1019 incelemeden bir şey çıkaramayanların iftira ve kumpas siyasetine başvurması bizi şaşırtmıyor.“ sözlerini kaydetti. Açıklamasında, belediye yönetiminin her zaman denetimden ve şeffaflıktan kaçınmadığını belirterek, yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir usulsüzlük tespit edilmediğini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu, inceleme ve denetleme süreçlerinin belediyenin daha iyi yönetilmesi ve halka daha kaliteli hizmet sunulmasına katkı sağladığını belirtirken, halkın haklarının korunduğunu ve belediye kaynaklarının doğru ve etkili bir şekilde kullanıldığını vurguladı.

İstanbul’un en büyük ilçesi olan Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen denetimlerin hem mali hem de idari olarak sonuçları incelendi. İmamoğlu, yapılan incelemelerin belediyenin faaliyetlerinin şeffaflığını ve hesap verme mekanizmalarını güçlendirdiğini belirtti.

Denetim süreçlerinde yerel yönetimin her zaman denetime açık olduğunu ve belediye çalışmalarının şeffaf bir şekilde halka sunulduğunu vurgulayan İmamoğlu, belediyenin tüm işleyişlerinin düzenli olarak denetlendiğini ve herhangi bir usulsüzlük tespit edilmediğinin altını çizdi.

Son olarak, İmamoğlu belediye yönetiminin her zaman şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde çalıştığını ve İstanbul halkının haklarını koruyarak belediye hizmetlerinin en iyi şekilde sunulmasını sağladığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu: İBB 5 Yılda 1019 Kez Denetlendi! Sonuç Şaşırttı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!