G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

İlçede Dalış Okulunda Sürpriz Evlilik Teklifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçede esnaflık yapan Ufuk Kolsuz, sevgilisi Ceylan Cengiz’e sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istediği için dalış okulu işleten Önder Diktaş’a başvuruda bulundu. Dalyan Koyu’na tekneyle açılan çift, dalış kıyafetlerini giyerek eğitmenler eşliğinde 5 metre derinliğe daldı. Su altında gerçekleşen etkinlik esnasında, dalış ekibi özel bir afişi Ufuk Kolsuz’un yanına getirip “Benimle evlenir misin?” yazılı olan afişi açtı. Yazıyı okuyan Ceylan Cengiz, duygusal bir şekilde sevgilisinin boynuna sarıldı. Ufuk Kolsuz, evlilik teklifini kabul eden sevgilisinin parmağına tektaş yüzüğü taktı. Çiftin mutlu anları, su altı kamerasıyla kaydedilerek ölümsüzleştirildi.

Etkinlik, Kolsuz ve Cengiz’in ilişkisine romantizm katan özel bir anı olarak yaşanırken, çiftin sevinci ve mutluluğu da bu özel anıya yansıdı. Su altında gerçekleşen bu romantik evlilik teklifi, çevrede bulunan diğer dalgıçlar ve eğitmenler tarafından da ilgiyle ve sevgiyle karşılandı. Etkinlik sırasında herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşurken, çiftin sevgisi etrafa yayıldı.

Ufuk Kolsuz ve Ceylan Cengiz’in su altında gerçekleşen bu romantik evlilik teklifi, etkinliğin planlanmasından başlayarak her aşamasında özenle hazırlanmıştı. Ufuk Kolsuz’un bu özel anı unutulmaz kılmak adına dalış okulu işleten Önder Diktaş’a başvurması, organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleşmesini sağladı. Dalyan Koyu’nun berrak sularında gerçekleşen bu romantik evlilik teklifi, çiftin bir ömür boyu hatırlayacağı anılar arasında yerini aldı.

Evlilik teklifinin kabul edilmesinin ardından, Ceylan Cengiz’in parmağına takılan tektaş yüzük, çiftin birbirlerine duydukları sevgiyi ve bağlılığı simgeliyordu. Çift, su altında bu özel anlarını yaşayarak birbirlerine olan sevgilerini bir kez daha ilan etmiş oldular. Su altında gerçekleşen bu unutulmaz evlilik teklifi, çiftin mutlu bir birlikteliğin ilk adımıydı. Su altında yapılan bu romantik evlilik teklifi, çiftin sevgi dolu hikayesine yeni ve heyecan verici bir sayfa ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlçede Dalış Okulunda Sürpriz Evlilik Teklifi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!