G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

İGEF 2024: Türkiye’nin Ateşli Silah Üreticisi SARSILMAZ’ın Ana Sponsorluğunda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin köklü silah üreticisi SARSILMAZ ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı (İGEF) 2024, 19-21 Eylül tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek. İGEF, iç güvenlik alanındaki ekipmanlara odaklanan uluslararası düzeydeki ilk fuar olma özelliğini taşıyor.

Fuarda, yurt içi ve yurt dışı bilişim ve güvenlik sektöründen alıcı ve tedarikçi firmalar ile özel güvenlik şirketlerinin yanı sıra bankacılık, sigortacılık, enerji, altyapı ve mühendislik hizmetleri sektörlerinden temsilciler de yer alacak. Etkinlik, siber güvenlik ve genel güvenlikle ilgili konuları ele alacak bir platform sağlayacak.

İGEF 2024, güvenlik teknolojileri ve ekipmanları ile silah sanayinin çeşitli kollarını uluslararası ortamda buluşturacak, kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Fuar kapsamında konferanslar da düzenlenecek ve yerli ve yabancı birçok firma ile kamu kurumlarından yetkililerin katılımıyla sektördeki gelişmeler ele alınacak.

SARSILMAZ Silah Sanayi Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, İGEF 2024’ü Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarısını ve üretim kapasitesini uluslararası alana taşımak için önemli bir fırsat olarak gördüklerini belirtti. Etkinliğin, Avrupa’da artan jeopolitik risklerle birlikte savunma yatırımlarının arttığı bir dönemde düzenlenmesinin de büyük önem taşıdığını vurguladı.

Fuar süresince SARSILMAZ’ın Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) de sergilenecek. Bu sistemler, lazer mesafe ölçer, gündüz kamerası, termal kamera, mühimmat sayacı gibi özelliklerle donatılmış SARSILMAZ silahları içerecek. Ayrıca, Silah Kuleleri de otomatik hedef tanımlama, hedef takibi, dokunmatik ekranlar gibi özelliklerle dikkat çekecek.

İGEF 2024, Türkiye’nin savunma sanayisindeki yenilikleri uluslararası arenaya taşıyarak iş birliği fırsatları sunacak. Bu etkinlik, sektördeki firmalar için önemli bir platform olacak ve Türkiye’nin yerli savunma sanayisine olan güveni pekiştirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İGEF 2024: Türkiye’nin Ateşli Silah Üreticisi SARSILMAZ’ın Ana Sponsorluğunda!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!