G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

İDO TATLISES VE YASEMİN ŞEFKATLİ’NİN İKİZ BEBEK SEVİNCİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli, temmuz ayında ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. Şefkatli, doktorunun ocak ayında doğum yapacağını söylemesi üzerine Türkiye’de doğum yapmaya karar vermişti. Hazırlıklarının tamamlanmakta olduğunu belirtmişti.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikiz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bebeklerini kucağına alan çift, aileleri ve yakın çevreleri ile mutluluğu paylaşmıştı. Hastane çıkışında basın mensuplarıyla karşılaşan İdo Tatlıses, duygularını “Acayip bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Daha eşimi görmedim” sözleriyle ifade etmişti. İdo, çocuklarına babalarının isimlerini verdiklerini de belirtmişti.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, bebekleriyle birlikte zaman geçirmenin keyfini çıkarıyor. Şefkatli, bebekleriyle yaptığı yürüyüş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ardından, ikiz bebeklerinin yan yana yattığı bir kareyi kalp ve nazar boncuğu emojileriyle paylaşarak sevincini takipçileriyle paylaşmıştı. Ayrıca, evlerine döndükten sonra bebeklerinin fotoğrafını yayınlayarak, “Aşklarım, elleriniz hiç ayrılmasın. Ayel evine geldi…” mesajını paylaşmıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikiz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş ve çift, bu mutlu haberi aileleri ve yakın çevreleri ile paylaşmıştı. İdo Tatlıses’in hastane çıkışında yaptığı açıklamalarda, duygularını dile getirmiş ve çocuklarına verdikleri isimleri belirtmişti. Şefkatli ise sosyal medya hesabından bebekleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaşarak mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Sonuç olarak, Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikiz bebekleri dünyaya sağlıklı bir şekilde gelmiş ve çift, bebekleriyle birlikte mutlu bir aile olma yolunda ilerliyor. Sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla takipçileriyle mutluluklarını paylaşan çift, bebekleriyle birlikte güzel günler geçiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İDO TATLISES VE YASEMİN ŞEFKATLİ’NİN İKİZ BEBEK SEVİNCİ!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!