G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.137.543,99

İçişleri Bakanlığı’ndan tasarruf tedbiri: Koruma araçları ve polis sayısı azaltıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı, koruma aracı ve polis sayısının azaltılmasına ilişkin tasarruf tedbirlerini duyurdu. Bu karar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatıyla alındı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Bakan Yardımcılarının koruma araçları ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Tasarruf tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı’nda görevli olan Bakan Yardımcılarına verilen koruma araçlarının ve koruma polislerinin sayısında azaltmaya gidildiği açıklandı. Bu kararın alınmasında, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatlarının etkili olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, Bakan Yardımcılarının koruma araçlarının ve polislerinin sayısının azaltılmasının, İçişleri Bakanlığı’nın genel tasarruf tedbirleri kapsamında olduğu vurgulandı. Bu tedbirler doğrultusunda, bakanlık personelinin kullanımına sağlanan araç ve polis kaynaklarının daha verimli kullanılması hedefleniyor.

İçişleri Bakanlığı, koruma araçlarının ve polislerinin sayısını azaltma kararını, Bakan Ali Yerlikaya’nın talimatıyla gerçekleştirdi. Bu kararın, bakanlık içerisinde tasarruf sağlama amacı güttüğü belirtildi. Bakan Yardımcılarının koruma araçları ve polisleri sayısındaki azaltmanın etkileri de önümüzdeki dönemlerde gözlemlenecek.

Tasarruf tedbirleri çerçevesinde alınan kararlar doğrultusunda, İçişleri Bakanlığındaki koruma araçlarının ve polislerinin sayısında düşüş yaşandığı açıklandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bu kararın bakanlık içerisindeki yükleri azaltma ve kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlama amacını taşıdığı belirtildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatıyla gerçekleştirilen tasarruf tedbirleri kapsamında, Bakan Yardımcılarına verilen koruma araçları ve polislerin sayısında azaltmaya gidildiği duyuruldu. Bakanlık yetkilileri, bu kararın bakanlık içerisindeki kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını hedeflediğini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanlığı’ndan tasarruf tedbiri: Koruma araçları ve polis sayısı azaltıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!