G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,29
CNY4,88
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST9.675,68
Petrol71,45
GR. ALTIN2.897,99
BTC2.176.055,62

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Operasyon Açıklaması: 49 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bozdoğan-25” operasyonları çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmaların sonucunda 49 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyon terör örgütlerinin faaliyetlerini ve finansman kaynaklarını engellemeye yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı tarafından koordine edildi.

İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Şırnak, Ağrı, Batman, Bilecik, Erzurum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Manisa, Muş, Samsun ve Siirt’te düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin terör örgütü propagandası yapmak, terör örgütüne üye olmak ve terör örgütüne yardım etmek gibi suçlar işledikleri belirlendi.

Bir diğer açıklamada ise Bölücü Terör Örgütüne yönelik Jandarma tarafından gerçekleştirilen “Bozdoğan-25” operasyonunda şüphelilerin ele geçirildiği ifade edildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, millete terör örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve güvenlik güçlerinin üstün başarılarına dikkat çekti.

Operasyonlar, terör örgütlerinin ülke genelindeki etkinliklerine karşı sıkı bir mücadele yürütüldüğünü gösteriyor. Şüphelilerin çoğunlukla sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilirken, güvenlik güçlerinin koordineli çalışmaları sonucunda bu kişilerin yakalanarak adalet önüne çıkarılmaları sağlandı.

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamalar ve operasyonların detayları, terör örgütlerine karşı Türkiye’nin kararlı tutumunu gözler önüne seriyor. Güvenlik güçlerinin teknolojik olanaklarından da yararlanılarak gerçekleştirilen operasyonlar, terörizmle mücadelede başarının önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yapılan operasyonlar sayesinde terör örgütlerine yönelik ciddi bir darbe vurulduğu ve halkın güvenliğinin sağlanması adına kararlı adımlar atıldığı vurgulanıyor.

“Bozdoğan-25” operasyonlarına ilişkin yapılan açıklamalar, terörle mücadelenin sadece güvenlik güçlerinin değil, aynı zamanda halkın da desteğiyle etkili bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor. Terör örgütlerine karşı devletin ve milletin birlikte hareket ettiği bu süreçte, huzur ve güven ortamının devam etmesi için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceği mesajı veriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Operasyon Açıklaması: 49 Şüpheli Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!