G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Hollandalı Futbolcular Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Değerlendirdi: “Sahnede Kutlama Yapılamaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollandalı eski futbolcular Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili düşüncelerini paylaştı. Andy van der Meyde, yaşanan gerginlikle ilgili, “Eğer sahaya bıçaklı biri girerse ve kendinizi tehdit altında hissederseniz bu tür şeyler yaparsınız. En azından ben de yapardım. Karşılıklı veririm ve zarar görmemek isterim. Maskeli bir deli sahada size doğru geliyor. Ne düşünürsün? Sen bir futbolcusun, örnek bir rolün var ama sana verilmesini kabul edemezsin.” ifadelerini kullandı. Wesley Sneijder ise olaylara Beşiktaş ile deplasmanda oynanan maçın örneğiyle yanıt verdi. Stadyumda yapılan kutlamalara binlerce kişinin sahaya girmesiyle ilgili normal olmadığını söyledi.

Sneijder, “Bu ne taraftarlar ne de oyuncular için uygun değil. Sadece içeri girmeniz gerekiyor. Bu da bir şeyden kaynaklanıyor, değil mi? Rekabetin ve hassasiyetin ne olduğunu bildikleri halde orta sahada zaferi kutlamak için beş dakika geçirdiklerine inanamıyorum. Bunu yapmamalısın, sadece soyunma odasına girmeli ve orada çılgınca sevinmelisin. Hala Galatasaray’ın iki puan gerisindeler, bu yüzden orada kazanmaları o kadar da özel değil. Provoke ettiler, başından beri bunu izledim. Öyle sevinmeleri uygun değildi, tıpkı taraftarların sahaya girmelerinin uygun olmadığı gibi.” şeklinde konuştu. Andy van der Meyde, Sneijder’e hak verirken kazanılan maçın ardından saha içinde kutlama yapılmasının normal olduğunu belirtti.

Sneijder ise, “Andy sen Türkiye’de oynamadın. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki gerginliğin ne olduğunu bilmiyorsun, ben biliyorum. Sahanın ortasında sevinemezsin. Bunu yapmamalısın. Taraftarların yaptıklarına göz yummuyorum ama bunun bir nedeni var.” şeklinde konuştu. Her iki eski futbolcu da maç sonrası yaşanan olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaştı ve Türkiye’de futbolun gergin atmosferinden bahsetti. Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayların tartışmalarını sürdürürken, Türkiye’de futbolun içindeki gerginlik ve rekabetin öne çıktığı bir ortamda bu tür olayların yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hollandalı Futbolcular Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Değerlendirdi: “Sahnede Kutlama Yapılamaz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!