G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.152.417,20

Hız Tuzağı’nın Ardındaki Gerçekler: Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un Unutulmaz Anıları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keanu Reeves ve Sandra Bullock, "Hız Tuzağı" Anılarını Paylaştı

Aksiyon dolu sahneleriyle hafızalarda yer eden "Hız Tuzağı" filmiyle ilgili anılarını paylaşan Keanu Reeves, o dönemdeki yaşantısından kesitler sundu. "Otobüsteki o günü hatırlıyor musunuz? Caddedeki tüm araçlara çarpıyorduk. O sırada yeterince bilgilendirilmediğimizi hatırlıyorum. Otobüs Miami’ye mi gidiyordu, bilmiyorum, ama çarpışmalar başladığında herkes çıldırdı," şeklinde konuştu.

Independent’ta yer alan habere göre, Sandra Bullock da çekimlerin zorluğuna dikkat çekerek şu önemli detayı paylaştı: “Otobüsün direksiyonunda ben vardım ama aslında otobüsü ben kullanmıyordum. Arka kısımda birisi otobüsün üstündeydi ve o yönlendiriyordu. Ben de yönetmenimizin istediği yerlere çarparak sahneleri tamamlıyordum.”

1994’te gösterime giren "Hız Tuzağı", Keanu Reeves’ın canlandırdığı polis memuru Jack Traven ile Bullock’un hayat verdiği Annie Porter karakterinin, bomba yüklü otobüsü durdurma çabasını anlatıyor. Filmin kadrosunda Dennis Hopper, Jeff Daniels, Alan Ruck ve Joe Morton gibi önemli isimler de yer aldı.

Filmin başarısının ardından, 1997’de çekilen devam filminde Sandra Bullock yer almış olsa da Keanu Reeves projeye katılmamıştı. Festival sırasında Bullock, “Bir devam filmi daha olur mu?” sorusuna kesin bir yanıt vermese de olasılığa açık bir kapı bıraktı.

"Hız Tuzağı" sadece gişede büyük bir başarı elde etmekle kalmamış, Sandra Bullock’un Hollywood kariyerini zirveye taşımış ve Reeves’in popülaritesini artırmıştı. İkili, 2006 yapımı "Göl Evi" filminde yeniden başrolü paylaşarak hayranlarını mutlu etmişti.

Yıllar boyunca devam eden dostluklarıyla dikkat çeken Sandra Bullock, 2018’de Reeves’ten hoşlandığını fakat bunun karşılıklı olmadığını düşündüğünü ifade etmişti. Reeves ise 2019’da yaptığı itirafta, “Ona karşı hislerim olduğunu bilmiyordu” diyerek duygularını doğrulamıştı. Bullock, 2021’deki bir röportajında, “Ölme…” diyerek bu konudaki hislerini derinlemesine incelemeye devam ettiğini komik bir dille ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hız Tuzağı’nın Ardındaki Gerçekler: Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un Unutulmaz Anıları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!