G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Hırsızlık Yaparken Kitap Okuyan Hırsız Roma’da Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Roma’da, henüz ismi belirlenemeyen bir kişi, Pati semtindeki bir eve hırsızlık yapmak amacıyla girdi. Ancak, ev sahibinin yatak odasında gördüğü bir kitap, hırsıza beklenmedik bir şekilde engel oldu. Hırsızlık yapmak için eve giren şahıs, yatağın üzerinde bulunan kitabı okumaya başladı ve bu durumu 71 yaşındaki ev sahibi fark etti. Ev sahibi, durumu polise bildirerek hırsızın yakalanmasını sağladı. Hırsızın yakalanmasını sağlayan kitabın adı ise Giovanni Nucci’nin geçen yıl yazdığı, Homeros’un İlyada destanını konu alan “Gli Dei Alle Sei” oldu.

Hırsız, polise verdiği ifadede hırsızlık suçunu reddetti. Kendisinin bir randevusu olduğunu ve beklerken apartman terasına çıktığını, sonrasında düştüğünü ve oranın bir pansiyon olduğunu düşündüğünü belirtti. Düşme sonrasında kitabı fark ettiğini ve kitabın kendisini çok etkilediğini söyledi. Ancak, hırsızın çantasından çıkan tasarım ürünleri, başka bir yerden çalınmış ürünler olduğu ortaya çıktı. Bu durum da hırsızlığın ispatı olarak değerlendirildi.

Hırsızlık olayının yaşandığı mekan, İtalya’nın başkenti Roma’nın Pati semtindeki bir evdi. Hırsızlık girişimi sırasında ev sahibi de evde bulunuyor ve hırsızın kitap okurken yakalanmasını sağlıyor. Hırsız, 38 yaşında ve polise verdiği ifadesinde hırsızlık suçunu kabul etmedi. Ancak, hırsızın çantasından çıkan tasarım ürünleri, hırsızın suçunu kanıtlıyor.

Hırsızın gözüne ilişen kitap, Giovanni Nucci’nin eseri olan “Gli Dei Alle Sei”ydi. Bu kitap, Homeros’un İlyada destanını konu alıyordu. Hırsızın kitabı okurken yakalanması, olayın ilginç bir şekilde sonuçlanmasına neden oldu. Ev sahibi, hırsızı polise bildirerek adaletin yerini bulmasını sağladı. Hırsızın polise verdiği ifade, aslında olayın gerçek yüzünü göstermedi. Ancak çantasından çıkan çalıntı ürünler, hırsızın suçunu kanıtladı.

Bu olay, Roma’da yaşanan sıra dışı hırsızlık olaylarından sadece bir tanesiydi. Ev sahibi sayesinde hırsız yakalanırken, hırsızın sebep olduğu maddi ve manevi zararlar da önlenmiş oldu. Hırsızlık suçlarına karşı dikkatli olmak ve gerekli önlemleri almak, benzer olayların yaşanmasını engelleyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hırsızlık Yaparken Kitap Okuyan Hırsız Roma’da Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!