G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,14
CNY4,87
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,64
GR. ALTIN2.918,17
BTC2.262.402,79

Hindistan’da 11 Yaşındaki Öğrenci Ayinle Öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uttar Pradeş eyaletinde, 11 yaşındaki Kritarth adlı öğrencinin özel bir okul yönetimi tarafından düzenlenen başarı ayininde öldürüldüğü iddia edilmektedir. Hindistan’da yaşanan bu olay, Hathras kentindeki özel okulda gerçekleşmiştir. Okul sahibi Jasodhan Singh ve yönetimi tarafından gerçekleştirilen “kurban adama ayini” adı verilen törende Kritarth’ın öldürüldüğü iddia edilmektedir.

Haber Hindustan Times tarafından duyurulmuş olup, olay ülkede büyük yankı uyandırmıştır. Hathras kentinde bulunan özel okulda eğitim gören Kritarth, ayin sırasında “başarı getirmesi” amacıyla kurban edildiği iddia edilmektedir. Polis yetkilileri, okul sahibi Singh’in, oğlu Dinesh Baghel’in ve 3 diğer personelin Kritarth’ı ayin için zorla alıkoyduklarını belirtmiştir.

Ashok Kumar Singh isimli polis yetkilisi, medyaya yaptığı açıklamada, öğrencinin öldürüldüğünü ve ailesine hastaneye götürüldüğü yönünde yanıltıcı bilgiler verildiğini aktarmıştır. Kritarth’ın boğularak öldürüldüğü iddiasıyla birlikte okul yönetimi büyük bir skandala karışmıştır. Ailenin şikayeti üzerine polis, okul sahibi Singh, oğlu Baghel, okul müdürü Laxman Singh ve 2 öğretmeni gözaltına almıştır.

Olayın aydınlatılması için başlatılan soruşturma devam etmektedir. Anadolu Ajansı (AA) üzerinden duyurulan bu haber, ülkede büyük bir infiale neden olmuştur. Öğrencinin öldürülmesiyle ilgili detaylar ve okul yönetiminin tutumu halkın büyük tepkisine neden olmuştur. Kritarth’ın ailesi de adaletin sağlanması için yetkililerden gereken adımların atılmasını talep etmektedir.

Hindistan’da yaşanan bu trajik olay, eğitim kurumlarındaki ihmali ve sorumluluğu ortaya koymuştur. Öğrencilerin güvenliği ve hakkını korumanın önemli olduğu vurgulanmaktadır. Olayın detayları ve sorumluların cezalandırılması üzerine yapılan çalışmalar, kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hindistan’da 11 Yaşındaki Öğrenci Ayinle Öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!