G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,13
EURO/USD1,10
BIST8.894,00
Petrol78,86
GR. ALTIN2.930,03
BTC2.102.832,94

Hilvan’da çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hilvan ilçesine bağlı Dindek Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının çıktığı evde bulunan anne Sebahat (48) ve gelini Emine Nibak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü ancak Sebahat Nibak, kaldırıldığı Hilvan Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelin Emine Nibak ise hala hastanede tedavi altında.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının neden çıktığı ve evde bulunan diğer kişilerin durumuyla ilgili net bir bilgi henüz verilmedi.

Diğer bir olay ise Kadıköy’de meydana geldi. Bir apartmanın otoparkında çıkan yangın hızla yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Herhangi bir yaralı veya can kaybı olmadığı bildirildi.

İzmir’in meşhur Kemeraltı Çarşısı’nda da bir yangın vakası yaşandı. Ancak bu yangın hızla kontrol altına alındı ve büyük çapta zarara yol açmadan söndürüldü. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenmedi ancak yangının çevrede korku ve panik yarattığı ifade edildi.

Son olarak Bağcılar’da bir anne evde çocuklarını yalnız bıraktıktan sonra çıkan yangın haberi geldi. Bu olayda da itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek yangını söndürdü. Anne ve çocuklarının durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Bu olaylar, yangınların insan hayatına ve mülkiyete verebileceği zararları bir kez daha gözler önüne seriyor. Yangınların çıkış sebeplerinin net olarak belirlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınması, benzer acı olayların önüne geçebilir. Yangın güvenlik önlemlerine dikkat edilmesi ve yangın çıkabilecek ortamlarda gerekli tedbirlerin alınması hayati önem taşıyor. Herkesin bu konuda daha duyarlı ve bilinçli olması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hilvan’da çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!