G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,54
CNY4,84
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.948,12
Petrol76,08
GR. ALTIN2.873,80
BTC2.123.442,76

Hava Şartları Nedeniyle Denize Giriş Yasak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olumsuz deniz şartları sebebiyle Kandıra Kaymakamlığı, hafta sonu deniz yasağıyla ilgili bir duyuru yaptı. Sosyal medyada yapılan paylaşımda, cumartesi ve pazar günü Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu belirtildi. Vatandaşların denize girmemeleri önemle rica edildi.

Sakarya’nın denize kıyısı olan Karasu, Kaynarca ve Kocaaili ilçelerinde ise olumsuz hava şartları sebebiyle denize girişler üç gün süreyle yasaklandı. Karadeniz’in hırçın dalgaları arasında kalan bir kişi, boğulmaktan son anda kurtarıldı. Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava şartları, dalga ve rip akıntısı sebebiyle bugünden itibaren 3 gün boyunca denize giriş yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, denize girmenin yasak olduğunu belirterek vatandaşları sudan çıkartmaya başladı. Kocaali ilçesinde ise Osman Yavuz isimli bir vatandaş, boğulma tehlikesi yaşadı ve cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren Osman Yavuz, yaşadığı korkulu anları anlatarak, “Boğulma vakası atlattım. Sırtüstü yattıktan sonra karadan uzaklaşmışım. Sırt üstü yüzmeye çalıştım ama ben yüzdükçe karadan daha çok uzaklaştığımı fark ettim. Birden kara bana uzak geldi ve kızıma bağırdım. Durumu gören cankurtaran araçla beni aldılar. Benim ilk defa başıma geliyor. Ben yüzme bilmeme rağmen başıma bu geldi. Çok tehlikeli bir durum insanlar denizde dalga gördüklerinde kesinlikle suya girmesinler” şeklinde konuştu.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde de hafta sonu denize girmek yasaklandı. Akçakoca kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle 22-23 Haziran tarihlerinde ilçedeki tüm plaj ve sahillerde denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu duyuruldu. Vatandaşlardan denize girmemeleri önemle rica edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hava Şartları Nedeniyle Denize Giriş Yasak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!