G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Hava Durumu: İstanbul ve Diğer İller İçin Beklentiler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haber… İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu önemli detaylar ile açıklandı.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul ve Bursa’da uzun süreli sağanak yağmur bekleniyor. Poyraz rüzgarı hala kuvvetli şekilde esiyor ve İstanbul’da sıcaklık 14 dereceye kadar düştü. Başkent Ankara’da da yağmur geçişleri olacak. İzmir’de cumartesi günü hafif yağışlar beklenirken rüzgar yine şiddetli olacak. Antalya’da ise yağmur öğleden sonra hafifleyecek. Ankara’nın hava sıcaklığı 18 derece, İzmir 19 derece, Bursa 16 derece, Antalya ise 24 derece olacak.

29 İLE SARİ KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü cumartesi günü için 29 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller şunlardır; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Antalya, Konya, Karaman, Niğde, Adana, Kayseri, Tokat, Sivas, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Bayburt, Van ve Hakkari.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara’da cumartesi günü yağmur etkili olacak. Özellikle Balıkesir ile Sakarya arasında gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Poyraz rüzgarı bölge genelinde çok kuvvetli ve soğuk şekilde esecek, hissedilen sıcaklık 12-13 derece olarak tahmin ediliyor.

İç Anadolu’da da sağanak yağışlar etkisini gösterecek. Eskişehir çevresinde hava serin olacakken, Kayseri’de kuvvetli lodos etkili olacak. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar bölge genelinde düşecek. Eskişehir’de 16, Konya’da 20, Kayseri’de ise 22 derece olacak.

Ege Bölgesi’nde yağışlar erken saatlerde iç kesimlere yoğunlaşacak. Pazar günü birçok şehirde yağmur aralıklarla devam edecek. Kuzeyden esen rüzgarlar sert ve soğuk olacak. Denizli’de 19, Manisa’da 17, Kütahya’da 15, Muğla’da ise 18 derece hava sıcaklığı bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi’nde de sağanak yağışlar görülecek, özellikle pazar günü yağışların şiddetlenmesi bekleniyor. Adana civarında çöl tozu yoğunluğu dikkat çekerken, Adana’da 29, Mersin ve Kahramanmaraş’ta 26, Isparta’da ise 20 derece sıcaklık bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi’nde cumartesi günü Bolu, Kastamonu ve Samsun arasında kuvvetli sağanak yağmur bekleniyor. Bolu ve Zonguldak’ta 16, Trabzon’da 20 derece hava sıcaklığı olacak.

Doğu Anadolu’da ise Malatya, Erzurum ve Kars civarında şiddetli sağanak yağışlar sel ve su baskınlarına neden olabilir. Güneydoğu’da ise çöl tozu yoğunluğu artmış durumda, hafif yağmur geçişlerinin ardından çamur yağması bekleniyor. Gaziantep’te 25, Diyarbakır’da 24, Erzurum’da 15, Malatya’da ise 23 derece hava sıcaklığı tahmin ediliyor.

11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

12 PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

13 PAZARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hava Durumu: İstanbul ve Diğer İller İçin Beklentiler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!