G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.399,96

Hatay Valiliği’nden Deprem Konutu Hak Sahipliği İtirazı Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valiliği, depremzedelerin deprem konutu hak sahipliği itirazı hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, 26 Mart tarihinde başlatılan deprem konutu ek başvuru sonuç itirazlarının e-devlet üzerinden veya 81 ildeki AFAD il müdürlüklerinden yapılabilieceği belirtildi. Ayrıca, itirazlar için 18 farklı başvuru noktası oluşturulduğu ve 7 Mayıs’ta başlayacak olan itiraz süresinin 22 Mayıs’ta sona ereceği duyuruldu.

Hatay Valiliği’nin yapmış olduğu açıklamada, itiraz süreci hakkında detaylı bilgiler verilirken, depremzedelerin bu süreçte haklarını nasıl savunabilecekleri de açıklandı. E-devlet üzerinden ya da AFAD il müdürlüklerinden yapılan itirazların nasıl değerlendirileceği ve sürecin nasıl işleyeceği konusunda da net bilgiler verildi. Ayrıca, itiraz süresinin belirlenen tarihler arasında yapılması gerektiği vurgulandı.

Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, depremzedelerin 26 Mart’ta başvurularını yaptıkları deprem konutu hak sahipliği itiraz sürecine ilişkin bilgilendirme yapıldı. İtirazların nasıl gerçekleştirileceği ve hangi tarihler arasında yapılması gerektiği konusunda detaylı açıklamalar yer aldı. Ayrıca, itiraz sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve hak sahiplerinin nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Hatay Valiliği’nin yaptığı açıklama, depremzedelerin deprem konutu hak sahipliği itirazı süreci hakkında önemli bilgiler içeriyordu. İtiraz sürecinin nasıl işleyeceği, hangi tarihler arasında başvuruların yapılabileceği ve itiraz süresinin ne zaman sona ereceği gibi konular açık bir şekilde duyuruldu. Ayrıca, itiraz sürecinin nasıl takip edileceği ve hak sahiplerinin nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da detaylı açıklamalar yapıldı.

Hatay Valiliği’nin yapmış olduğu açıklamada, depremzedelerin deprem konutu hak sahipliği itiraz süreci hakkında detaylı bilgiler verilirken, sürecin nasıl işleyeceği konusunda açıklamalar yapıldı. Itirazlar için belirlenen başvuru noktaları ve süresi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, itiraz sürecinde izlenmesi gereken adımlar ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da açıklamalar yer aldı. Bu doğrultuda, depremzedelerin haklarını nasıl savunabilecekleri konusunda detaylı bilgiler verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay Valiliği’nden Deprem Konutu Hak Sahipliği İtirazı Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!