G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Hastanede Pompalı Tüfekli Saldırı Girişimi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta Pompalı Tüfekli Saldırı Girişimi: Sağlık Çalışanları Korku Dolu Anlar Yaşadı

Kahramanmaraş’ta psikolojik rahatsızlık yaşadığı ifade edilen 45 yaşındaki B.G., pompalı tüfekle Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası’nın acil bölümüne girdi.

Hastaneye giren kadın, elindeki pompalı tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit etmeye başladı. Duruma müdahale eden bir güvenlik görevlisi, şüpheliyi etkisiz hale getirmeyi başardı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, ardından B.G.’yi gözaltına aldı.

Şüphelinin saldırı girişimi sırasında sağlık çalışanlarının büyük bir korku yaşadığı öğrenildi. B.G. hakkındaki emniyet işlemleri devam ediyor.

"ELİMDE BOMBA DÜZENEKİ VAR" DİYEREK HASTANEYE GİRMİŞ

Kahramanmaraş Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yaşanan olayın detayları paylaşıldı. Açıklamada, "Elinde bulunan pakette bomba düzeneği olduğunu hissederek hastane içinde saldırı girişiminde bulunan 1979 doğumlu B.G. isimli kadın, olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Şahsın söylediklerine göre kağıt çantası gözlemlendiğinde dışarıdan içinin görülebildiği ve boş olduğu tespit edilmiştir. Yapılan araştırmalar ve ifadesinde, psikiyatrik tedavi gördüğünü ve kendini kötü hissettiğini, amacının kendisine zarar vermek olduğunu belirtmiştir. Olay nedeniyle hastanede herhangi bir vatandaş ya da sağlık çalışanı zarar görmemiştir. Şahıs gözaltına alınmış olup, adli sürecin sonucunda mahkemeye sevk edilecektir." ifadeleri yer aldı.

"SAĞLIKTA ŞİDDETİN NEREYE KADAR GELDİĞİNİ GÖSTERİYOR"

SÖZCÜ TV’de İpek Özbey’in sunduğu Nokta Atışı programına katılan Kahramanmaraş Birlik Sağlık Sen temsilcisi Mustafa Kuzugüden, olay hakkında şu bilgileri paylaştı: "Saat 21.00 civarında kimliği henüz belirlenemeyen bir Suriye vatandaşı acil servise gelerek başvurusunu yaptı. Hastanemiz şehrin merkezinde yer alıyor. Çocuk aciline başvuran hasta, tedavi talep ediyordu. Ancak, hastanın iyileşmediğini belirtmesi üzerine pompalı silah çekti. Muhtemelen ilk tedavi için evinden silahını alarak hastaneye geldi. Olayın yaşanmasıyla birlikte çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Ancak, polisler bir süre müdahale edemedi ve güvenlik personeli duruma müdahale etti. Yaşadığımız bu olay oldukça üzücü ve sağlıkta şiddetin geldiği noktayı ortaya koyuyor."

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Öte yandan, olay anını bir sağlık çalışanının cep telefonuyla kaydettiği öğrenildi. Görüntülerde, sağlık çalışanlarının masaların altına gizlenmesi, şüphelinin sağlık çalışanlarına bağırması ve güvenlik görevlisinin onu etkisiz hale getirmesi anları yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hastanede Pompalı Tüfekli Saldırı Girişimi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!