G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,57
GR. ALTIN2.929,47
BTC2.087.271,17

Halkbank, Efeler Ligi’nde Şampiyonluğa Ulaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efeler Voleybol Ligi play-off final serisinin üçüncü maçı, Ankara’daki TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda oynandı. Halkbank ve Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi Ozan Çağı Sarıkaya ve İlknur Çakar hakem ikilisi yönetti. Maça iyi başlayan Halkbank, rakibini 25-19’luk setlerle 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Başkent ekibi, ilk sette iyi bir performans sergileyerek 25-19 kazandı. Fenerbahçe karşısında üstün oyununu sürdüren Halkbank, ikinci seti de 25-18 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise karşılıklı sayılarla başlayan mücadelede Halkbank, seti 25-19 önde tamamlayarak şampiyonluğa uzandı.

Halkbank, bu galibiyetle Efeler Lig’i 10. kez kazanarak tarihinin 10. lig şampiyonluğunu elde etti. Sırp başantrenör Slobodan Kovac’ın çalıştırdığı ekip, 5 yıl aradan sonra tekrar şampiyonluk sevinci yaşadı. Maçın ardından düzenlenen törende kaptan Abdel Aziz Nimir’e kupa TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından verilirken, Nimir aynı zamanda final serisinin “en değerli oyuncusu” seçildi.

Halkbank’ın şampiyon kadrosunda Yunus Emre Tayaz, Ma’a, Ngapeth, Mert Matic, Nimir, Mirza Lagumdzija gibi oyuncular yer aldı. Fenerbahçe’nin ise Yiğit Gülmezoğlu, Vahit Emre Savaş, Luburic, Kooy, Ghaziani, Murat Yenipazar gibi isimler sahada yer aldı.

Bu galibiyetle Halkbank ve Fenerbahçe, gelecek sezon Türkiye’yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazandı. Takımların teknik ve taraftarları büyük sevinç yaşarken, şampiyonluk sonrası kutlamalar yapıldı. Maçın süresi ise toplamda 69 dakika sürdü.

Sonuç olarak, Halkbank’ın kazandığı bu zaferle Efeler Voleybol Ligi’nde heyecanlı ve çekişmeli bir sezonun ardından şampiyonun belli olduğu görüldü. Sırp başantrenör Slobodan Kovac’ın liderliğindeki ekip, başarılı performansıyla şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Halkbank, Efeler Ligi’nde Şampiyonluğa Ulaştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!