G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Hakkari-Şırnak Yolunda Şehit Olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel için Cumhurbaşkanı’ndan Başsağlığı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Şubat tarihinde Hakkari-Şırnak otoyolunda meydana gelen olayda Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, arızalanan askeri araca müdahale etmeye çalışırken aracın hareket etmesi sonucu şehit oldu. Kazada yaralanan diğer personel ve malzeme sevkiyatı sırasında şehit olan Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ailesine başsağlığı mesajı iletilmiştir.

Bu acı olayı duyduğumuzdan dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Er Adem Kel’in cesaretli ve fedakarca davranışları, ülke için gösterdiği ulvi vazifesi her zaman hatırlanacak ve takdir edilecektir. Ailesine ve yakınlarına sabır, başsağlığı ve dayanç dileklerimizi iletiyoruz. Ölümünün ardından halkın ve devletin tüm kesimlerinin sevgi ve saygısını kazanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’i unutmayacağız.

Türk Silahlı Kuvvetleri, şehit olan askeri personelin ailesine her türlü yardımı sağlamak için gereken tüm adımları atmaya devam edecektir. Bu tür acı durumlar karşısında her zaman Türk milletinin yanında olup, onlara destek olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in vatanı için verdiği bu önemli hizmeti, milletimizin kalbinde derin bir iz bırakmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari-Şırnak Yolunda Şehit Olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel için Cumhurbaşkanı’ndan Başsağlığı Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!