G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,34
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,00
GR. ALTIN2.995,29
BTC2.258.181,69

Hadise’nin Oyunculuk Debüsü: Aşk, Skandallar ve 10 Milyon TL!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadise’nin Oyunculuk Serüveni

Ünlü sanatçı Hadise’nin ilk kez oyunculuk deneyimi yaşadığı ve yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği "Esas Oğlan" dizisi, Hadise ve Sönmez arasındaki aşk iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya platformlarında dizinin tanıtımında yer alan sevişme sahnesi, kısa sürede hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Hayranları, Hadise’nin performansına ilişkin sosyal medya üzerinden "Adın gibi olaysın", "Mükemmelsin", "Çok iyi görünüyorsun" ve "Yandı buralar" gibi pek çok olumlu yorumda bulundu.

Dizi ve Ücret Detayları

Hadise’nin başrolünde yer aldığı dizinin 8 bölümü için 10 milyon TL gibi dikkat çekici bir bütçeyle el sıkıştığı iddia ediliyor. Cuma günleri bir dijital platformda yayınlanacak olan "Esas Oğlan", aşk hayatında sorunlar yaşayan ve birbirlerinden oldukça farklı olan iki kadının, ideal erkeği bulma yolunda yaşadığı maceraları konu alıyor.

Dizi Kadrosu

Dizinin kadrosunda Hadise ve Seda Bakan’ın yanı sıra, Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı ve Yılmaz Bayraktar gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hadise’nin Oyunculuk Debüsü: Aşk, Skandallar ve 10 Milyon TL!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!