G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.136,65

Güvenlik Kaynaklarından Gelen Yalanlama: Fetullah Gülen Türkiye’ye Getirilmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Müyesser Yıldız, ABD’nin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Türkiye’ye teslim ettiğini iddia etmişti. Ancak güvenlik kaynakları tarafından gelen bilgilendirmeye göre bu iddialar doğru değil. FETÖ elebaşı, ABD’deki çiftliğinden kaçırıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak Anadolu Ajansı tarafından yapılan dron görüntülemesi, bu iddiaların gerçek olmadığını ortaya koymuştu. Gazeteci Candaş Tolga Işık, üst düzey güvenlik ve istihbarat kaynaklarıyla görüştüğünü belirterek, söz konusu haberin doğru olmadığını öğrendiğini paylaştı.

Müyesser Yıldız, köşe yazısında ABD’nin Fetullah Gülen’i Milli İstihbarat Teşkilatı’na (MİT) teslim ettiğini ve Gülen’i taşıyan uçağın Türkiye’ye doğru yol aldığını iddia etmişti. Ancak bu iddiaların gerçekliği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Gülen’in sağlık durumuyla ilgili de çeşitli söylentiler dolaşıyor. ABD’nin Gülen’i Türkiye’ye vermesi durumunda karşılığında bir talepte bulunmuş olabileceği de konuşuluyor.

Sosyal medyada gündeme gelen bu iddiaların ardından güvenlik kaynakları tarafından yapılan açıklama, haberlerin doğru olmadığını belirtti. Bu noktada, gazeteci Müyesser Yıldız’ın iddialarının doğruluğu hala belirsizliğini koruyor. Ancak Ankara’daki üst düzey güvenlik ve istihbarat kaynakları ile yapılan görüşmeler, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ortaya koymuştu. Sonuç olarak, ABD’nin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Türkiye’ye teslim ettiği iddiası şu an için doğrulanmamış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güvenlik Kaynaklarından Gelen Yalanlama: Fetullah Gülen Türkiye’ye Getirilmedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!