G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

Güneri Cıvaoğlu İçin Anma Töreni Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta hayatını kaybeden gazeteci Güneri Cıvaoğlu için başyazarı olduğu Milliyet gazetesinin Bağcılar’daki binası önünde saat 11.00’de bir veda töreni gerçekleştirildi.

Törene Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, yeğenleri Ayşegül Mola, Kemal ve Kerem Ulubay ile Türk tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, siyasetçi Altan Öymen, Çekya Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, meslektaşları ve sevenleri katıldılar.

Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanı, Yıldırım Demirören ve ailesi, Cumhuriyet Halk Partisi lideri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Koç ailesi ve Türk Eğitim Vakfı gibi birçok temsilci de çelenk gönderdi.

Tören sonrasında konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Onu geç tanıdım ama yeteneklerini keşfettim. Bu herkesin başına gelmez. Basında önemli bir kişiydi. Allah rahmet eylesin.” şeklinde duygularını ifade etti.

Siyasetçi Altan Öymen de, “Güneri Cıvaoğlu ile gazeteciliğe ilk başladığı günlerden beri tanışıyoruz. O zamanlar Ankara’daydı, ben de Ulus gazetesindeydim. En son Milliyet’te yan yanaydık. Gazetecilikte çalışanların haklarının savunulması adına uygulamaları büyük önem taşır. Allah rahmet eylesin, bu tüm gazeteciler için büyük bir kayıp. Ailesine sabır diliyorum.” dedi.

Cıvaoğlu’nun cenazesi, törenden sonra Teşvikiye Camii’ne götürüldü. Burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güneri Cıvaoğlu İçin Anma Töreni Düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!