G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.130.996,81

Günboyu Haber: Haberin Detayları İçin Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir alışveriş merkezinde bugün meydana gelen olayda, bir hırsızlık girişimi gerçekleşti. Alışveriş merkezinde bulunan bir mücevher dükkanına giren 2 kişi, eldivenlerini kullanarak vitrinde bulunan değerli mücevherleri çalmaya çalıştı. Ancak dükkanın alarm sistemi devreye girince hırsızlar, kaçmaya çalıştı.

Alarma tepki veren güvenlik görevlileri, hırsızların peşinden koşarak onları durdurmayı başardı. Kısa bir kovalamacanın ardından hırsızlar, alışveriş merkezinin çıkış kapısında yakalandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri gözaltına alarak karakola götürdü.

Hırsızlık girişimi sırasında mücevher dükkanındaki değerli taşlar zarar görmüş olsa da, güvenlik görevlilerinin hızlı müdahalesi sayesinde hırsızlık başarısızlıkla sonuçlandı. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Alışveriş merkezinde bulunan müşteriler ise yaşanan olay karşısında endişeli olduklarını belirtti. Bir müşteri, “Burada alışveriş yaparken böyle bir olayla karşılaşmak gerçekten üzücü. Güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Olayın ardından mücevher dükkanı sahibi, güvenlik kameralarının kayıtlarını polis ekipleri ile paylaştı. Güvenlik kameralarında hırsızlık girişimini gerçekleştiren 2 kişinin kimlikleri net bir şekilde görülüyor. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Alışveriş merkezinde güvenlik önlemlerinin artırılmasının planlandığı belirtilirken, hırsızlık girişiminden kısa bir süre sonra alışveriş merkezi tekrar normal işleyişine döndü. Müşteriler, alışverişlerini yapmaya devam ederken, olayın etkileri hala hissediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Günboyu Haber: Haberin Detayları İçin Tıklayın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!