G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Göztepe, Süper Lig’e Yükselmeye Ne Kadar Yakın?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, 1. Lig’de 55 puanla 2. sırada yer alarak Süper Lig’e yükselme hedefine doğru hızla ilerliyor. Takım, ikinci yarıda Türkiye liglerinde en fazla puan toplayan 3. takım oldu. Sezonun ikinci yarısında 23 puan toplayarak rakiplerini geride bıraktı. Özellikle lider Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Süper Lig takımlarını geride bırakmak adına başarılı bir performans sergilediler.

Göztepe, Süper Lig yolunda en yakın rakibi Kocaelispor’a 10 puan fark atmış durumda. Son 8 maçta 5 galibiyet alırlarsa diğer takımların alacakları sonuçlara bakmaksızın bir üst lige yükselmeyi garantileyecekler. İkinci yarıda hiç mağlubiyet almayan Göztepe, 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Çorum FK ve Manisa FK ile berabere kalırken, diğer maçları kazanmayı başardı.

Göztepe’nin önünde Ankara Keçiörengücü, Kocaelispor, Erzurumspor FK, Tuzlaspor, Giresunspor, Gençlerbirliği, Eyüpspor ve Bodrum FK maçları bulunuyor. Bu maçlardan 5 tanesini kazanmaları halinde Süper Lig’e yükselecekler. İzmir temsilcisi, 2 senenin ardından Süper Lig’e dönmeye çok yaklaşmış durumda. Takım, taraftarlarını sevince boğacak bir başarıya imza atmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı görünüyor.

Göztepe’nin Süper Lig’e yükselmesi halinde, İzmir futbol camiası için büyük bir mutluluk olacak. Takım, şampiyonluk hedefiyle ligdeki diğer rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Kazanılacak her maç, endişeleri azaltacak ve taraftarlarına umut verecek. Göztepe, bu sezonki performansıyla göz doldurarak Süper Lig’e yükselme hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir fırsata sahip.

Demirören Haber Ajansı (DHA) kaynaklı habere göre Göztepe, sezonun kalan maçlarını kazanarak hedefine ulaşmak için büyük bir motivasyonla ilerliyor. Süper Lig’e yükselme yolunda en büyük adaylardan biri olan Göztepe, taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Takım, Süper Lig’e yükselmek adına sonuna kadar mücadele edeceklerini ve tüm maçlara galibiyet gözüyle bakacaklarını belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Göztepe, Süper Lig’e Yükselmeye Ne Kadar Yakın?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!