G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,94
CNY4,82
GBP45,22
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,37
GR. ALTIN2.802,42
BTC2.121.231,93

Göztepe, Halil Dervişoğlu için harekete geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, yeni sezon öncesinde hücum hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Galatasaray’da forma giyen Halil Dervişoğlu için harekete geçti. Süper Lig’e hazırlanan Göztepe’de transfer dedikoduları dolaşmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekibin, son olarak Hatayspor’da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki santrafor Halil Dervişoğlu’nu transfer gündemine aldığı iddia edildi. Galatasaray’ın bonservisine sahip olduğu Dervişoğlu’nun bu sezon kadroda düşünülmediği ve kiralık olarak gönderilmek istendiği belirtiliyor. Geçtiğimiz aylarda Bodrum FK’nın da ilgilendiği ancak anlaşma sağlanamadığı için transferin askıya alındığı ifade ediliyor. Göztepe, ön bölgede Kubilay Kanatsızkuş ve Romulo Cardoso’ya alternatif oluşturmak amacıyla santrafor transferi yapmayı planlıyor.

Halil Dervişoğlu’nu takıma kazandırmanın yanı sıra bir santrafor daha transfer etmeyi planlayan Göztepe’nin birçok alternatif isimle temas halinde olduğu belirtiliyor. Genç oyuncu, Galatasaray’ın yanı sıra Twente, Brentford, Burnley gibi kulüplerde de forma giymiş ve tam bir hamle oyuncusu olarak değerlendiriliyor. Geçen sezon Galatasaray formasıyla 4 gol atan Dervişoğlu, Hatayspor’da aynı başarıyı gösterememiş olsa da transfer edilmesi halinde Göztepe’nin hücum hattına katkı sağlayabilir.

Göztepe’nin takviye çalışmalarıyla ilgili geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada, kulübün önde gelen isimlerinden Kubilay Kanatsızkuş ve Romulo Cardoso’ya alternatif yaratmak istedikleri ve bu doğrultuda harekete geçeceklerinden bahsedilmişti. Halil Dervişoğlu’nun yanı sıra başka bir santrafor daha transfer etmek isteyen Göztepe’nin genç yetenekleri takıma katarak rekabet ortamını artırmayı hedeflediği ifade ediliyor. Özellikle hücum hattındaki gücünü artırmak isteyen İzmir ekibinin transfer çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiği gözlemleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Göztepe, Halil Dervişoğlu için harekete geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!