G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,51
CNY4,83
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,48
GR. ALTIN2.892,65
BTC2.043.741,79

Gölcük’te İş Yerinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildiği sırada iş yerinde bulunan kişilerin hemen dışarıya çıkması sayesinde can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ancak iş yerinde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Polis ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırmak amacıyla iş yerinde inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan detaylı incelemelerin ardından yangının fritözde meydana gelen bir arızadan kaynaklandığı tespit edildi. Öte yandan, yangının çıkış anına ilişkin güvenlik kameralarının incelendiği ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yangının ardından iş yerinde büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği belirtildi. İş yerinin sahibi, yangının çıkmasıyla birlikte büyük bir şok yaşadığını ve zararın boyutunu henüz tam olarak bilmediklerini ifade etti. Ayrıca, yangının iş yerine verdiği maddi zararın sigorta kapsamında olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, yangının başladığı sırada dumanların yükseldiğini ve çevredekilerin hemen durumu yetkililere bildirdiğini aktardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangının diğer iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındığı belirtildi.

Öte yandan, yangının çıkış saati olan 04.00 sıralarında iş yerinin genellikle kapalı olduğu ve bu nedenle olay sırasında kimse olmadığı kaydedildi. İş yerinin sahibi, yangının sabaha karşı çıkması sayesinde kimsenin zarar görmediğini ve en önemlisi can kaybı yaşanmadığını dile getirdi.

Son olarak, polis ekiplerinin soruşturmanın devam ettiği ve yangının çıkış sebebini net bir şekilde belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. İş yerinin ise yangının ardından kısa süreliğine kapalı olduğu ve gerekli onarımların yapılmasının ardından tekrar hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gölcük’te İş Yerinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!