G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,97
CNY4,88
GBP45,56
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.927,45
BTC2.081.803,49

Girne’de Amatör Futbolcu Genç, Midesine Balon Taktırmak İsterken Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde yaşayan 22 yaşındaki Ali Can Gül, Girne Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nde 3. sınıf öğrencisiydi ve aynı zamanda Limasol Türk Ocağı’nda amatör futbolcu olarak da aktifti. Yaşadığı sakatlık sonrası kilo alan genç, midesine balon taktırmak amacıyla bir özel hastaneye başvurdu. 4 Haziran’da halası ile hastaneye giden Gül, 5 Haziran’da operasyona alındı.

Ameliyat sırasında yaşamını yitiren genç için acı haberi alan 50 yaşındaki baba Hasan Gül, hukuki süreç başlatmak üzere Mersin’e geldi. Gencin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Girne’nin Bahçeli köyünde defnedildi.

Baba Hasan Gül, oğlunun ölümünden hastaneyi sorumlu tutarak hukuki süreç başlattı. Olay gününe ait kamera görüntülerine ulaşan baba Gül, sağlık ekibi tarafından büyük bir ihmalle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Görüntülerde oksijen tüpü ve kalp ritim cihazının operasyon odasına sonradan getirildiği ortaya çıktı.

Gül’ün avukatı Erdal Kaya, yapılan araştırmalar sonucunda ölümün hastanedeki ihmallerden kaynaklandığının tespit edildiğini açıkladı. Kaya, oksijen tüpü olmadan başlatılan operasyona anestezi uzmanının ancak hastanın ölümünden sonra dahil olduğunu belirtti. Olayla ilgili idari ve adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Kamera kayıtlarında, genç Gül’ün ameliyat öncesi ziyaretinin, operasyonun ve yaşanan talihsiz sonunun detayları yer alıyor. Operasyonu gerçekleştiren doktorun morga iki kez girdiği ve hastanedeki diğer çalışanların da müdahalede bulunduğu anlar kayıt altına alınmıştı. Olayla ilgili adaletin yerini bulması için ailenin süreci yakından takip ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Girne’de Amatör Futbolcu Genç, Midesine Balon Taktırmak İsterken Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!