G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,82
CNY4,88
GBP45,01
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,72
GR. ALTIN2.924,67
BTC2.075.478,56

Giovanni van Bronckhorst: “Oyuncularıma Şikayet Edeceğim Bir Durum Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt’a UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Alman ekibi, maçı 3-1 kazandı. Mağlubiyetin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, garip duygular hissettiğini söyledi. Oyunun domine edildiği anlar olduğunu ve hak ettikleri bir mağlubiyet olmadığını vurguladı. Karşılaşmada fırsatları değerlendirmediklerini belirten van Bronckhorst, oyuncularıyla ilgili herhangi bir şikayetinin olmadığını dile getirdi.

Evlerinde oynadıklarında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten teknik adam, Frankfurt maçında en iyi performansı sergilediklerini ifade etti. Ancak maç sırasında taraftarların ıslıklamasına anlam veremediğini söyleyerek bu durumun takımı etkilediğini belirtti. Oyuncularının en iyi performansını sergilemediğini düşünenlere bir daha stadyuma gelmemelerini tavsiye eden van Bronckhorst, Beşiktaş’ın iyi bir yolda olduğunu ve desteğe ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Önceki hafta Ajax karşısında aldıkları 4-0’lık mağlubiyeti Frankfurt maçında telafi ettiklerini dile getiren van Bronckhorst, takımının daha agresif ve tempolu oynadığını belirtti. Oyunun olumlu olmadığı sadece skorun olumsuz olduğunu ifade eden teknik direktör, önlerinde önemli bir lig maçı olduğunu ve Avrupa’da devam etmek istediklerini aktardı. Ersin Destanoğlu ve Ernest Muçi’nin taraftarlar tarafından ıslanmasını eleştiren van Bronckhorst, bu durumun oyuncuları zihinsel olarak etkilediğini ve her oyuncuya destek gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Van Bronckhorst, iyi bir Beşiktaş izlettiklerini düşündüğünü ve taraftarların mutlaka destek olmaları gerektiğini belirtti. Eleştirilerin olabileceğini ancak oyuncuların her şeyini verdiklerini ve tüm taraftarın arkalarında olması gerektiğini ifade etti. Geçen sezonun zor bir süreç olduğunu ancak bu sezon iyi bir performans sergilediklerini belirten teknik direktör, taraftarın itici güç olduğunu fakat her şeyini veren bir takımı ıslıklamanın doğru olmadığını dile getirdi. Son olarak, ıslıklama konusunun bir daha yaşanmamasını umut ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Giovanni van Bronckhorst: “Oyuncularıma Şikayet Edeceğim Bir Durum Yok!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!