G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,90
CNY4,87
GBP45,51
EURO/USD1,11
BIST9.207,53
Petrol75,66
GR. ALTIN2.912,28
BTC2.099.755,60

Genç Köy Muhtarı, Hayvancılık Yapan Eğri Seçimleri Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köyde hayvancılık yapan genç bir vatandaş olan Eğri, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar adayı olmaya karar verdi. Aile büyüklerinin desteğini arkasına alan Eğri, köylerindeki 4 aday arasında yer aldı. 248 seçmenin bulunduğu köyde 91 oy alarak muhtarlık görevine layık görüldü. İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Eğri, Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri oldu.

Eğri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi yaş grubundan pek bir muhtar olmadığını belirtti. Köydeki sorumluluklarını üstlenmek adına muhtar adayı olduğunu ifade eden Eğri, köylerinde genç nüfusun azaldığını fark ettiğini ve bu duruma bir çözüm bulmak için harekete geçtiğini dile getirdi. Eğri, büyüklerinin de kendisini desteklediğini ve seçimde başarılı olmalarını sağladıklarını söyledi.

Daha önce köylerinde bu kadar genç bir muhtarın olmadığını aktaran Eğri, genç yaşına rağmen köy halkı tarafından olumlu tepkiler aldığını belirtti. Gençliğin getirdiği enerji ve azimle çalışacaklarını vurgulayan Eğri, köylerindeki yol ve su sorunlarına çözüm bulacaklarını söyledi. Ayrıca, köylerinin Obruk Barajı manzarası, temiz havası ve doğasıyla öne çıkan bir köy olduğunu dile getirdi.

Eğri, köylerini daha yaşanabilir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve köylerindeki yaş ortalamasını düşürmeyi hedeflediklerini ifade etti. Devletin kırsal kesime yönelik desteklerinden en iyi şekilde faydalanacaklarını belirten Eğri, köylerindeki eksiklikleri gidererek yaşam standartlarını yükseltmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Sonuç olarak, genç yaşına rağmen köy muhtarlığı görevine seçilen Eğri, köy halkı tarafından desteklenen bir isim olarak sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçlıyor. Köylerinin yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çaba harcayacaklarını ve gençlerin köylerinde kalmayı tercih etmelerini hedeflediklerini belirtiyor. Devletin destekleriyle köylerindeki altyapı sorunlarını çözeceklerine inanan Eğri, gençlik enerjisiyle köylerine olumlu katkılarda bulunmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Köy Muhtarı, Hayvancılık Yapan Eğri Seçimleri Kazandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!