G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Genç Komiser Ailesini ve Kendini Beylik Tabancasıyla Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Keçiören ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk (33) eşi Hasret Öztürk (33) ile tartıştı. Tartışmanın ardından cinnet getiren komiser yardımcısı, beylik tabancasıyla önce eşine ardından 15 yaşındaki kızı Nisa Nur Öztürk ve 13 yaşındaki oğlu Mustafa Öztürk’e ateş etti. Son olarak ise aynı silahla intihar etti.

Olayın duyulması üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak maalesef ailenin tüm fertleri yaşamını yitirmiş olarak bulundu. Cenazeler Adli Tıp Kurumuna götürülürken, aile fertlerinin memleketleri Yozgat’ta defnedileceği öğrenildi.

Komşularından biri olan Gülşen Akdemir, olayın şokunu yaşadı. Komşularının boşanma aşamasında olduğunu öğrendiği ve silahına susturucu takmış olduğunu belirtti. Komşularıyla 10 yıldır aynı apartmanda yaşadıklarını ve daha önce hiçbir kavgalarını görmediğini ifade etti.

Tartışma ve cinnetin nedeni hala bilinmeyen bir sır olarak kalmış durumda. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatmış durumda. Yaşanan bu acı olay, bölgede derin bir üzüntü yaratmış durumda.

Ankara’da yaşanan bu trajik olay, bir kadın ve iki çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Komşuları ve yakın çevresi, böyle bir olayın neden yaşandığını anlamaya çalışıyor. Polis ekipleri ise, detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Yaşanan bu acı olayın ardından toplumda büyük bir şok ve üzüntü hakim. İnsanlar, bu tür şiddet eylemlerinin önüne geçebilmek için daha fazla önlem alınması gerektiğini dile getiriyor. Toplumun vicdanında derin bir yara açan bu olayın ardından, aile içi şiddet konusunda daha fazla farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Komiser Ailesini ve Kendini Beylik Tabancasıyla Vurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!